ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Η αγάπη τραγουδιέται πάντα…» Μια μοναδική μουσική βραδιά στο Ρωμαϊκό Ωδείο με την μαθητική Εστουδιαντίνα

3
2534
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

«Η αγάπη τραγουδιέται πάντα…»

Και το Ρωμαϊκό Ωδείο Κω ξεχείλισε από μουσικές μελωδίες, στίχους και λόγια της αγάπης, στην αποψινή υπέροχη μαθητική συναυλία της εντυπωσιακής Εστουδιαντίνας των σχολείων της Κωακής Ενδοχώρας, το μουσικό σχήμα των Γυμνασίων Ζηπαρίου και Αντιμάχειας, συνεπικουρούμενο από μαθητές και του Λυκείου Ζηπαρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου και των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018.

Την εκδήλωση, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Γερασκλής, η σύζυγος του Δημάρχου Χ. Μανωλέρη-Κυρίτση, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, η Αντιπρόεδρος Ασφενδιού Α, Βρόντου, Διευθυντές, εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, ενώ στο κλείσιμο ο Διευθυντής της μαθητικής Εστουδιαντίνας, καθηγητής Ιωάννης Τοπαλίδης παρουσίασε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και τραγούδησαν (και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις στα μεγαλύτερα παιδιά που απουσίαζαν), ευχαριστώντας θερμά τον ΔΟΠΑΒΣ και την υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ειρήνη Χατζηχριστοφή για το «αγκάλιασμα» της εκδήλωσης και για το γεγονός ότι έχει το τηλέφωνό της -όπως τόνισε- πάντα ανοιχτό, για να λύνει προβλήματα και να δίνει λύσεις. Ευχαρίστησε ακόμη τους συναδέλφους του και τους Διευθυντές των σχολείων στα οποία υπηρετεί.

Εκ μέρους των Διευθυντών των σχολείων ο Γιάννης Κρητικός ευχαρίστησε θερμά τον ΔΟΠΑΒΣ, τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης και το Γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε πείσμα των καιρών και όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, ενώ χάνουν κάθε μήνα όλο και περισσότερα, λες και τους δίνει δύναμη ο Θεός να δίνουν ολοένα και περισσότερα στα παιδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους και τις συναδέλφους». Ένα μεγάλο μπράβο απηύθυνε ακόμα σε όλα τα παιδιά με την ευχή προς τους γονείς να τα χαίρονται. Ειδικά για τον Διευθυντή της Εστουδιαντίνας Ιωάννη Τοπαλίδη τόνισε ότι «μας τίμησε που επέλεξε την Κω για να υπηρετήσει, χωρίς να μείνει μόνο στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα. Όπου τον χρειάστηκε η Κως ήταν εκεί. Είτε ήταν οι εξετάσεις οι ξενόγλωσσες, είτε ήταν η εκκλησία μας, είτε ήταν εκπαιδευτικά προγράμματα. «Φίλε Γιάννη, όπου και να είσαι του χρόνου να ξέρεις ότι έχεις αφήσει το αποτύπωμά σου στις ψυχές των παιδιών, αλλά και όσων συνεργάστηκαν μαζί σου. Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά, είσαι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για όλους μας».

Πρόσθετες ΦΩΤΟ: Χαρίκλεια Χριστοφή

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπράβο στα παιδιά και στον καθηγητή τους που δούλεψαν. τον ήχο βάζει ο δοπαβς και νομίζει οτι έκανε το θαυμα;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ