ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ατμόσφαιρα Μεγάρου Μουσικής στον Ορφέα! Καταχειροκροτήθηκε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

6
2371

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική ευκαιρία για το «Δικαίωμα στη Μουσική» -όπως είναι και ο τίτλος του προγράμματος- έδωσε αυτό το τριήμερο στο φιλόμουσο κοινό της Κω και στα σχολεία της περιοχής μας η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με αποκορύφωμα την αποψινή συναυλία στον Ορφέα.

Μια συναυλία που περιελάμβανε ένα μουσικό ταξίδι σε γνωστά κλασικά έργα διάσημων ξένων και Ελλήνων συνθετών όσο και σε σύγχρονες δημιουργίες, ιδιαιτέρως γνωστές και αγαπητές σε όλους. Οιεξαιρετικοί μουσικοί της Κ.Ο.Α σε μια εντυπωσιακή συναυλία, μας μύησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο της μουσικής και στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα του κάθε οργάνου, εξηγώντας την ιστορία τους και ερμηνεύοντας κομμάτια που αναδεικνύουν τη μοναδικότητά τους (ΒΙΝΤΕΟ).

Χαιρετισμό στην εκδήλωση εκτός από τον Διευθυντή της Κ.Ο.Α, Νικόλαος Χαλιάσα ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής του προγράμματος, απηύθηνε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του τριημέρου (οι δράσεις στην Κω υλοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Κω και του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω καθώς επίσης με την ευγενική υποστήριξη του ΚΤΕΛ Κω και του Kos Hotel Junior Suites).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Πολιτευτής της ΝΔ Γ. Κρητικός, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξής της, η Περιφ. Σύμβουλος Ε. Σβύνου και πολλοί μουσικοί και φίλοι της μουσικής από το νησί μας.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ευχαριστο διαλειμμα η πρωτοβουλια αυτη, μακαρι να εχει συνεχεια.Θα ηταν χρησιμο σε παρομοιες εκδηλωσεις, να υπαρχει ενα ενημερωτικο εντυπο με πληροφοριες για τα μουσικα κομματια που ακουγονται,τα οργανα τους σολιστ, την Ορχηστρα.Ετσι μπορει καποιος ενδιαφερομενος, ιδιως τα παιδια με μουσικα ενδιαφεροντα, να ανατρεξουν για περισσοτερες πληροφοριες μετα την αρχικη αφορμη.Τα λιγα προφορικα στοιχεια δεν ειναι ευκολο να συγκρατηθουν.Συγχαρητηρια.Η προοπτικη να γινει θεσμος η εμφανιση της ΚΟΑ στην Κω, μακαρι να βρει υποστηρικτες και στην υλοποιηση.

  2. επιτελους προσελαβαμε και αλλου τυπου ακουσματα εκτος απο τους ηχους των φιλαρμονικων…και μπουζουκοορχηστρων ενιοτε..καιρος ητο!!

  3. επιτελους προσλαβαμε και αλλου τυπου ακουσματα εκτων των ηχων των φιλαρμονικων και μπουζουκοορχηστρων ενιοτε …καιρος ητο

  4. μικροαστοι, μεγαλοαστοι και κουλακοι σε θεαματα του παρακμιακου καπιταλισμου. και μαλιστα κατα τη μεγαλυτερη γιορτη της αριστερας. ντροπη σας, αισχος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ