ΤΟ ΝΔ ΚΩ: ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ

3
759

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ

Στο ελληνικό κοινοβούλιο φέρνει η Νέα Δημοκρατία το θέμα των μέτρων στήριξης και ανακούφισης των Κώων μετά τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017, με ερώτηση που κατέθεσε εχθές ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ ακόμη και σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα φρόντισε να δείξει την αναλγησία της και την αδιαφορία της για τις υλικές και ψυχικές ζημίες που υπέστησαν οι Κώοι. Η υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ορισμένα μέτρα, τα οποία είναι ημιτελή και αναποτελεσματικά. Η παράταση κάποιων μόνο φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι την 31-10-2017 ή την 22-1-2018 και μόνον για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Κω, πέραν από άδικη και διχαστική, ουδόλως επαρκεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Κώων.

Στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο κ. Αυγενάκης ρωτά τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη α) σε ποιές άμεσες ενέργειες θα προβούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό, β) εάν υπάρχει εκτίμηση των επιπτώσεων, άμεσων και έμμεσων, βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων, των κατοίκων ή/και δραστηριοποιούμενων στην Κω και γ) ποιός είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για στήριξη των κατοίκων, των επιχειρηματιών και των εργαζόμενων, ώστε να ανακουφιστούν από τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/08/ΕΡ-31-07-17-Απαραίτητη-η-λήψη-μέτρων-για-την-ανακούφιση-των-σεισμοπλήκτων-της-Κω.docx.pdf» title=»ΕΡ 31-07-17 Απαραίτητη η λήψη μέτρων για την ανακούφιση των σεισμοπλήκτων της Κω.docx»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  2. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

    Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ