ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νέας Δημοκρατίας Κω

23
3956

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 21 (εκεί που ήταν το εκλογικό κέντρο της Ισχυρής Κω) πραγματοποιήθηκαν σήμερα παρουσία του Προέδρου και μελών της ΔΗΜ ΤΟ ΚΩ καθώς και της υποψήφιας Βουλευτού του κόμματος Ελένης Μαυρόγαλου.

  Το εκλογικό κέντρο θα είναι ανοιχτό για το κοινό κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 καθημερινά.

Ενώ την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 το γραφείο θα λειτουργεί όλη μέρα.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το απόρρητο έγγραφο του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προς τον πρόεδρο της Αμερικής Μπους φανερώνει ανάγλυφα και μπροστά στα μάτια όλων μας τι πραγματικά κρύβουν στα εσώψυχα τους οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν οι μπροστάρηδες μακεδονομάχοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και από πίσω, στα μουλοχτά με απόρρητο έγγραφο έδιναν στο εξωτερικό το όνομα Μακεδονία- Σκόπια και στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας ατόφιο το Μακεδονία χωρίς αλλαγή του συντάγματός της, της γλώσσας και της εθνότητας. Αυτούς τους ανθρώπους που στα κρυφά ξεπουλάνε τα όσια και τα ιερά και στα φανερά παριστάνουν τις παρθένες κορασίδες δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι.

    • ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΦΟΦΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΙΣ 12000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΣΑΣ ΔΙΑΩΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΤΣΑ ΜΓΑΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

    • Ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ μας κατάντησε να ψηφίζουμε για σωτήρα τον ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΖΉΜΕΝΣ...

      Το μεγαλύτερο επίτευγμα της γιαλατζί αριστεράς του ΣφΥΡΙΖΑ με τον έτοιμο για καυγά κ@λοτούμπα Αλέξη είναι ότι ανέκτησε την δεξιά του χωροφύλακα και του αγροφύλακα διαλύοντας τα άλλα κόμματα της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .. #Αγαθίας ο Σχολαστικός # .

    • Λεβεντη μου ΑΝΑΛΥΤΗ της ΠΛΑΚΑΣ. Διαβαζω σχεδον ολα τα μπουρδολογηματα σου τακτικα. Εδω ομως εφτασες στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. Πολιτικοι ελιγμοι επιβαλουν πολλες φορες να παιρνονται ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μονο για τα «ΜΑΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ» εντος η εκτος συνορων. Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ αυτην? Τοσα χρονια οι «ΑΛΛΟΙ» δεν μπορουσαν να την υπογραψουν? Ομως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ. Και βρεθηκε ο «ΜΑΓΚΑΣ» και την ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ. Ολα τα αλλα ειναι ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ & ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΓΡΑΝΑΖΙΟΥ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

  2. Ρε σεις, εδώ δεν κατεβάσατε έναν Κώο υποψήφιο ή υποψήφια, και μου έχετε και εκλογικό κέντρο; Νά ‘ χατε ντόπιο ή ντόπια να σας ψηφίσω. Αλλά όχι να ψηφίζω αυτούς που αύριο δεν θα μας δίνουν σημασία και θα κοιτούν μόνο τα συμφέροντα της Ρόδου. Τι να την κάνετε βρε την αυτοδυναμία εάν δεν εχομε οι Κώοι δικον μας βουλευτή , να μιλά για τα προβλήματα μας και να αγωνίζεται για μας. Βρε όρνια οι Ροδίτες για αυτό έχουν πάει μπροστά!! Όλοι οι πολιτικοί και βουλευτές της Δωδεκανήσου είναι δικοί τους και κοιτούν πρώτα τους δικούς τους. Τι να σας πω βρε!!! Νέα γενιά και κουραφεξαλα!!!

    • Καλα βρηκες και εσυ θεμα.Εδω ο βουλευτης της Κω Καμματερος ντρεπεται που είναι από ΚΩ.Ετσι μας ειπε στη Καλυμνο.Αυτον θα ψηφισεις;

    • Απλα φιλε Μητσο δεν τους νοιαζουν τα προβληματα του νησιου μας αλλα τα προσωπικα τους…παντα ετσι δεν ηταν?

    • ΣΥΡΙΖΑΙΕ, Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

      Η ΠΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

  3. Καλα οι δικηγοροι θα μεινουν μονοι τους εκει.Ο σύντροφος Νικηταράς που είναι;Εξαλου αφου εσεις πραγματοποιήσατε το ονειρο σας…γινατε συμβουλοι του τι άλλο θελετε;

  4. Συριζα δεν ψηφιζω……αλλα να ψηφισω κομμα που εχουν αντιπροσωπους εδώ καποιους δικηγόρους συνεργατες του Συριζα …παει πολύ.Αποχη.

  5. Ρε. το 2014 επί Σαμαρά οι άνθρωποι έτρωγαν από τούς σκουπιδοτενεκέδες….Τα ξεχάσατε..Έξω ρε..Συριζα και πάλι Συριζα….Θέλετε πάλι να ξαναζήσουμε τις στιγμές εκείνες?

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΆΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ;Ο ΚΑΡΑΜΑΛΝΗΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΜΗΝ ΨΆΧΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΟΘΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

  7. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ.ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΉΣΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΎΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ .ΕΣΕΊΣ ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο.ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.

    • Φήμες λένε ότι μετά το τραγούδι ‘εδώ παπάς, εκεί παπάς’…ο παπάς χόρεψε και στο τραγούδι ‘ο Διαβολάκος’!!!😂😉

  8. βρε εσείς θέλετε κυβέρνηση και δε μπορείτε να μαζέψετε ούτε 10 ψηφοφόρους στα εγκαίνια; ουστ

  9. Ρε σεις μας καταστρέψατε και δεν ντρέπεστε. Θα μας ξανακαταστρέψετε πάλι με την πιο διεφθαρμένη οικογένεια που κυβέρνησε την Ελλάδα. Από Δευτέρα θα υποστείτε εσείς την λάσπη και τις απειλές από τα αδέλφια σας τους φασίστες. Ούτε ο ΣΚΑΙ ούτε κανένας δεν σας σώζει.

  10. Καλά, σοβαρά τώρα, το μήνυμα τής προηγούμενης τετραετίας
    δεν το πιάσατε ακόμα;
    Ερώτηση:
    «Εσύ με ποιούς είσαι; Με μάς ή με τους άλλους;»
    Απάντηση: «Με σάς»
    Ανταπάντηση:
    «Οχι, γιατί εμείς είμαστε με τους άλλους»
    SOAB = sun of a beach…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ