Καματερός στη Βουλή: Να δοθεί λύση στις παράλογες απαιτήσεις της ΑΕΠΙ που εκκρεμούν στα δικαστήρια

5
696

Καματερός στη Βουλή: Να δοθεί λύση στις παράλογες απαιτήσεις της ΑΕΠΙ που εκκρεμούν στα δικαστήρια

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής (Πέμπτη 13 Ιουλίου) κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός ζήτησε και πρότεινε στην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου να βρεθεί τρόπος, ώστε να υπάρξει διαμεσολάβηση ανάμεσα στην επίτροπο που έχει τοποθετηθεί στην ΑΕΠΙ και τους επαγγελματίες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν δίκες, με στόχο την επίτευξη μείωσης των απαράδεκτων ως τώρα χρεώσεων, καθώς και τη ρύθμιση των χρεών.

Τόνισε επίσης την ανάγκη εξυγίανσης, κάτι που επιτυγχάνεται με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, της απαράδεκτης ως τώρα λειτουργίας της ΑΕΠΙ, η οποία λειτουργούσε σαν «φαμίλια», χωρίς κανείς μέχρι σήμερα να την αγγίζει.

«Μόνο όσοι έχουν υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια από αυτό το κύκλωμα, το άγριο που υπήρχε, μόνο αυτοί έχουν καταλάβει πόσο βαθύ, πόσο στυγνό ήταν!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, μεταφέροντας την αγωνία ενός ολόκληρου κόσμου που ταλαιπωρήθηκε άδικα από ανεπίτρεπτες αξιώσεις της ΑΕΠΙ.

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χορτάσαμε από τα λόγια τα μεγάλα τα παχιά Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, στο τέλος θα δούμε τι θα ψηφίσεις...

    Όλο φρου φρου και ανακοινώσεις ο ψηλός Μαυρογιαλούρος της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο τέλος όμως θα ψηφίσει ότι του φέρουν στα τέσσερα μια και σε περίοδο κρίσης το βουλευτικό αξίωμα παράγει πλούτο για τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ του.

  2. Να είστε σίγουροι, θα το λύσει και αυτό το πρόβλημα όπως εκείνο με τα πρόστιμα της Κτηματικής στους ομπρελάδες

    Δραστήριος βολευτής, καταπιάνεται με όλα αλλά στο τέλος ψηφίζει στα τέσσερα 3ο & 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αύξηση του ΦΠΑ στο 24% λόγω νησιωτικότητας και μείωση συντάξεων… ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ.

    • Mind the gap. Όσιε Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, δεν πλερώνω όπως λέγαμε τότε που ήσασταν στην αντιπολίτευση ... Φράγκα ψηλέ ΓΙΟΚ για φορομπήχτες ...

      Δεν πλερώνω, φόρους, ΕΝΦΙΑ, διόδια, ΔΕΗ, ΔΗΜΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΕΠΙ. … Έτσι δεν μας λέγατε πριν τις εκλογές;;;;;;;;;

  3. Ενώ αυτά τα χαράτσια που ετοιμάζει το Υπουργείο Πολιτισμού για τα τάμπλετ και smart Phones,είναι λογικά;

    http://www.newsnowgr.com/article/1031007/eleos-xaratsi-se-smartphones-kai-tablets-apo-to-ypourgeio-politismou.html
    Δηλαδή χαράτσι στα αυτοκίνητα,χαράτσι στη ΔΕΗ,χαράτσι και στα κινητά…ανάλογα την Ram τους,σαν να λέμε εφευρίσκουν κυβικά για Smart Phones….E,τα ξανάπαμε…έχει πάτο ακόμα, τον πιάσαμε,ή δεν θα τον βρούμε ποτέ ; Δεν είμαστε καθόλου καλά !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ