Η. Καματερός: Γόνιμη και διαρκής συνεργασία με φορείς (ΚΥΑ για παραλίες, ενοικίαση ακινήτων μέσω Airbnb, καθαρισμός αρχ. χώρων)

14
1800

Η. Καματερός: Γόνιμη και διαρκής συνεργασία με φορείς

Στο πλαίσιο της γόνιμης και διαρκούς συνεργασίας με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Κω, που επιβάλλει τόσο ο θεσμικός του ρόλος όσο και η δεδομένη κοινή διάθεση για προσφορά στον τόπο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός συναντήθηκε με τα προεδρεία και εκπροσώπους του ΕΒΕΔ, του Εμπορικού Συλλόγου, του Σωματείου Επιχειρήσεων Εστίασης, της Ένωσης Ξενοδόχων και του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων το Σάββατο 20 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕΔ (Παράρτημα Κω).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση παραλιών, στην ενοικίαση ακινήτων μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τύπου Airbnb, στον απαραίτητο συντονισμό ενεργειών σε θέματα όπως ο καθαρισμός των αρχαιολογικών χώρων, ενώ τέλος υπήρξε αλληλοενημέρωση για διάφορα τοπικά και γενικά ζητήματα.

Στο τέλος της συνάντησης ο βουλευτής Δωδεκανήσου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους φορέων, δήλωσε: «Σε ό,τι με αφορά, παραμένω  πάντα στη διάθεση σας και είμαι βέβαιος πως με την συνεργασία που έχουμε οικοδομήσει μέχρι σήμερα σε ζητήματα που άπτονται του κοινού συμφέροντος του τόπου θα μπορέσουμε να επιτύχουμε την επίλυση των οποιωνδήποτε προβλημάτων, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των φορέων και των κατοίκων των νησιών μας».

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΥΝΑΤΆ, ψήφισες το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έκοψες στους συνταξιούχους, στους άνεργους και στους αδύναμους τον ΠΑΡΆ….

    Ψήφισες ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ τα μέτρα του «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» 3ου και τώρα του 40υ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, έρχεται ανασχηματισμός και που ξέρεις σε υπάκουα ανθρωπάκια.. μπορεί να βρέξει και άλλα δωράκια. Ψήφισες σαν ζωντανό, σαν λιμασμένος για καρέκλα, δεν πέφτει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση και εσύ παραμένεις βολευτής που ούτε στα όνειρα σου δεν το έβλεπες… Πρόσεξε όμως, με τις πολλές υποκλίσεις με ένα θυμιατό γίνεσαι παπάς και με το στήσιμο στα τέσσερα σαν τετράποδο γίνεσαι ένα άβουλο ανθρωπάκι που χρόνια ξεγελά τον κόσμο παριστάνοντας τον «ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!»…

    • «Μνημονάκιας ο 4ος». Ψήφισα μετά το 3ο και το 4ο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» και αφήνω εσάς τα ζώα να ονειρεύεστε πρόγραμμα Θεσσαλονίκη…

      Εγώ ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ», ψεύτης σαν τον αρχηγό μου τον χωρίς ΤΣΙΠΑ ΤΣΙΠρΑ σας ευχαριστώ που με εκλέξατε βουλευτή και σας υπόσχομαι να ψηφίσω στα τέσσερα και το 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα σας ξεσκίσει….!.!.!.!…

    • Οι ΓΛΑΣΤΡΕΣ σε συνάντηση με έναν ΨΕΥΤΗ, θα τους επιλύσει όλα τα προβλήματα...

      Μες στην χαρά όλοι τους λες και δεν πήραν χαμπάρι τι μέτρα ψήφισε ο ψηλός Μαυρογιαλούρος με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα διαλύσει τις επιχειρήσεις.

      • ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

        ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ.

        • Κάποιοι άλλοι μικροί έπαιρναν 8-15 το κεφάλι για διαμονή 12 ωρών σε δωμάτια με έξη άτομα για να ξεκουραστούν λίγο και να κάνουν ένα μπάνιο, άλλοι πούλαγαν φαγητό και γέμισμα κινητών και η πρόεδρος έκανε ότι της ζητούσε ο Καματερός του ΣφΥΡΙΖΑ μια και αυτή είχε βολευτεί… Τώρα σας κάνει και το δεύτερο στρατόπεδο παραβατικών ΛΑΘΡΟ για να έχουμε και χειμερινό τουρισμό…

      • ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

        ……….… Τώρα σας κάνει και το δεύτερο στρατόπεδο παραβατικών ΛΑΘΡΟ για να έχουμε και χειμερινό τουρισμό…

    • ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ από τους φασιστοαριστερούς ΣφΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ για είσπραξη 135 εκατομμ. Ευρώ από κατοίκους και τουρίστες…

      Δεν σκέπτονται οι τεμπέληδες που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους και έτρωγαν πάντα από τα ΜΑΥΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ τι πάει να πει να στερηθεί ακόμα και το μπάνιο ένας οικογενειάρχης που θα πρέπει να πληρώνει 10-20 ευρώ για κάνει ένα μπάνιο με τα παιδάκια του… Και μην ελπίζεται γλύφοντας τον Μαυρογιαλούρο ΨΕΥΤΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ … Όσα σας τάζει είναι σαν το Κτηματολόγιο που δεν θα καταργηθεί!!!!….

  2. Ψήφισα ΣφΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, τώρα όμως ψοφάω για ΜΝΗΜΟΝΙΑ, περικοπές μισθών και συντάξεων...

    Θα πείτε ότι ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ… αλλά σαν ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όλα τα κόβει, μισθούς, συντάξεις, επικουρικό, επιδόματα από το αναπηρικό μέχρι και της ανεργίας ελπίζω στα «αντί μέτρα…»… Αφήστε με να ελπίζω βρε παιδιά, με αυτά τα φασισταριά που μας ξεγέλασαν για να κάτσουν στην καρέκλα είναι το μόνο που μας μένει… και η ελπίδα να πάνε στον αγύριστο το γρηγορότερο μας δίνει κουράγιο.

    • …γράψε το σχόλιο αυτό, δέκα φορές ακόμα για να το εμπεδώσουμε ακόμα καλύτερα!!…μας τα ‘χεις κάνει τσουρέκια!!

      • Βρε ουάου τα επαναλαμβάνω μπας και μερικοί m@l...κ@s Pistols ξεστραβωθούν και δουν τι τους έρχεται…

        Μα τόσο ΓΚΑΟΥ είσαι βρε m@stourb… Pistols, με το άσφαιρα στα βρακιά, θα δεις πόσα θα πληρώσεις ακόμα και σαν άνεργος που είσαι, ακόμα και στον ήλιο απολαμβάνοντας τεμπέλικα τον φραπέ και τότε θα εμπεδώσεις καλά αυτά που γράφουν όλοι για τους ψεύτες- λαϊκιστές της φασιστοαριστεράς.

  3. Δηλωσες πριν λιγο καιρο οτι δεν θα υπαρξουν αλλα μετρα…Τωρα ρε αριστερακο τι εχεις να πεις…το εκανα για να σωσω την χωρα απο την καταστροφη…δεν πιανει πια…σαν πιστο σκυλι ψηφισες το νεο μνημονιο μονο και μοκο να παρατεινεται τον χρονο σας στην εξουσια και να φατε οσονοετισδοτερα μπορειτε…σε θεωρω ΠΡΟΔΟΤΗ της Κω και της πατριδας μας.

  4. να σας πω εγώ που δεν κλίθηκα στην συνάντηση περίπου τι συζητήθηκε? είμαι βέβαιος ότι για τις εκπτώσεις που τους έταξε στο προτιμησιακό θα τους δώσει γραμμή να την διεκδικήσουν από τον δήμο που παίρνει το 70% και φυσικά για τα πρόστιμα που προβλέπει η ΚΥΑ θα δώσει επίσης γραμμή όπως στην ρ…α να καταγγέλλουν τον δήμο, ο οποίος αν παραβλέψει τις διατάξεις , θα την στείλει για παράβαση καθήκοντος…αυτή είναι η δημιουργική πολιτική Καλογρίτσα και Κατρούγκαλου….ποια αριστερά και ποια αμστελ..

  5. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ, ΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ