Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Έβαλαν στον κόφτη τις συντάξεις του λαού, αλλά ξέχασαν να βάλουν τις δικές τους!

3
990

Ο κατήφορος της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ. δεν έχει τέλος! Αφού ‘ξέχασαν’ μία προς μία τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, ψηφίζουν νόμο με τον οποίο άλλα ισχύουν για τον λαό και άλλα για τους βουλευτές.

Αφού:

  1. ξέχασαν’ να εκδώσουν τον μαθηματικό τύπο με αποτέλεσμα το απόλυτο χάος στην έκδοση των κύριων συντάξεων, και

  2. ξέχασαν’ να εκδώσουν τον μαθηματικό τύπο για τον υπολογισμό των επικουρικών συντάξεων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδοθεί πλέον καμία νέα επικουρική σύνταξη,

οι βουλευτές των ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ. ‘ξέχασαν’ να συμπεριλάβουν τους εαυτούς τους :

  1. στον Νόμο Κατρούγκαλου (4387/2016) για τα πρόσωπα που από 1-1-2017 υπάγονται για κύρια σύνταξη στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του Ε.Φ.Κ.Α. , και

  2. στην εγκύκλιο για τον επανυπολογισμό των συντάξεων και τον προσδιορισμό της προσωπικής διαφοράς που θα περικοπεί!

Αυτό σημαίνει ότι οι βουλευτές δεν θα έχουν τις περικοπές που ισχύουν για το σύνολο των λοιπών συνταξιούχων μετά τον επανυπολογισμό τους και την κατάργηση της λεγόμενης προσωπικής διαφοράς.

Δηλαδή, έβαλαν στον κόφτη τις συντάξεις του λαού, αλλά ξέχασαν να βάλουν τις δικές τους!

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι στην ’πρώτη φορά αριστερά’ Τσίπρα έχουν. Τσίπα δεν έχουν.

Ντροπή τους!

Γιάννης Κρητικός

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; 330 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ!

    Καταρρέει με πάταγο στην πράξη η περιβόητη συμφωνία Τουρκιάς – Ε.Ε. και η κατάσταση στα νησιά μας θυμίζει τις… παλιές καλές ημέρες!

    Έτσι, μετά τα 256 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ακόμα περισσότεροι ήρθαν από τότε μέχρι σήμερα το πρωί. Και πιο συγκεκριμένα, 100 στην Λέσβο και 230 στην Χίο. Σύνολο 330!

    Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην Χίο, καθώς σύμφωνα με τα (αλλοιωμένα προς τα κάτω…) «στοιχεία», για πρώτη φορά υπάρχουν εκεί συνολικά περισσότεροι απ’ ότι στην Λέσβο.

    Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι αναμένεται πολύ… θερμό και ίσως θα έχουμε και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αν σημειωθεί «έκρηξη» των αφίξεων!

  2. Ας δεσμευτεί τότε η ΝΔ ότι μόλις γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει τον νόμο κανονικά και όλοι οι βουλευτές θα πληρώσουν φόρο αναδρομικά (μπουχαχαχαχα).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ