Γ. Κρητικός: ο κ. Καματερός και η κυβέρνηση οικειοποιούνται έργα προηγούμενων. Επί ΝΔ σχεδιάστηκε & επί ΠΑΣΟΚ το φεκ των ΛΤ Ζηπαρίου

29
1095

Κως, 18 Ιανουαρίου 2017
Ο κατήφορος των στελεχών της κυβέρνησης δεν έχει τέλος! Σε σημερινό δημοσίευμα ο κ. Καματερός, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δουλειά των προηγούμενων κυβερνήσεων. Και το κάνει με άκομψο τρόπο!

Επί Νέας Δημοκρατίας, οι εμπλεκόμενοι φορείς οραματίστηκαν, σχεδίασαν, αποφάσισαν και δρομολόγησαν την ίδρυση και λειτουργία του Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου.

Eπί ΠΑ.Σ.Ο.Κ. βγήκε το αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. ίδρυσης και λειτουργίας των Λυκειακών Τάξεων και ξεκίνησε η λειτουργία τους. Και αφού λειτούργησαν για μερικά χρόνια, όπως απαιτεί η νομοθεσία, ήρθε η ώρα να ιδρυθεί και επίσημα το νέο Λύκειο, αφού προηγουμένως βρεθεί ο κατάλληλος χώρος με ευθύνη του Δήμου.

Και αντί να αναγνωρίσει, όπως οφείλει πολιτικά, το έτοιμο έργο που του παρέδωσαν οι προκάτοχοί του, πανηγυρίζει που κατάφερε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια να βάλει απλά μια υπογραφή σε ένα Φ.Ε.Κ.

Το μόνο πραγματικό έργο που οφείλουμε να σας αναγνωρίσουμε είναι ότι παρατείνατε για δύο ολόκληρα χρόνια την αγωνία των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Και βέβαια δεν είμαστε όλοι το ίδιο κ. Καματερέ!

Γιάννης Κρητικός
Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….Βρε σταματηστε να μαλωνετε εσεις κι οι αλλοι και κοιταξτε καταματα την Κω που αργοσβηνει!

    • όταν η ακροδεξιά νεοδημοκρατία δεν έχει επιχειρήματα καταλήγει σε αστειότητες. Το σύνηθες δηλαδή

  2. Κυριε κρητικε για καντε και καμια αυτοκριτικη,με αυτον τον δημαρχο που ακολουθησες.Για μαθε το τι του σερνουν καθημερινως οι κωοι.Πως να σε υποστηριξω οσο βρισκεσαι κοντα σε εναν διχαστικο δημαρχο.Που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η τσεπη και η καρεκλα.Για μαθε ρε φιλε γιαννη,και τα ξαναλεμε.

  3. 10000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣΑ Ε?ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΨΕΥΤΕΣ

  4. Απιθανες ,ηλιθιες, τηλεοπτικες μπουρδες του Αδωνι, συγνωμη, Γιαννη Κρητικου εν δυναμει και εν τη υστερικη επιθυμια του να ειναι υποψηφιος βουλευτης της ΝΔ!!!Υπηρχε λεει το Λυκειο αλλα χωρις ΣΧΟΛΕΙΟ . Και τι κανει τωρα ο Συριζα. ΤΙΠΟΤΑ λεει ο Αδωνις ,συγνωμη. Γ. Κρητικος, απλα κανει ΣΧΟΛΕΙΟ !!! σε χωρο Που θα υποδειξει ο Δημος …Σαν να λεμε ΤΙΠΟΤΑ και αυτο το ΤΙΠΟΤΑ το μισο ΤΙΠΟΤΑ θα ειναι εργο του Δημου,δηλαδη του Κυριτση…. Καπως ετσι ξημεροβραδιαζονται με τις μπουρδες τους αφου ετσι και αλλιως ξερουν οτι ΑΥΤΟΙ δεν μπορουν να ΝΙΚΗΣΟΥΝ τον Τσιπρα. Αυτο ειναι ΕΡΓΟ – Σοιμπλε…Αυτοι απλα λενε πεντε μπουρδες για να περνα η ωρα τους μεχρι να ερθει το τηλεφωνημα απο τον Σοιμπλε….ΤΟΝ ΠΝΙΓΩ Νικησατε !!!!

  5. Μπορεί οι ντόπιες λινάτσες του συριζοψεκασμένου λεχριταριού να έχουν σταματήσει εδώ κι έναν μήνα την «ενημέρωση» (όλο ψέματα!) για τους εισερχομένους στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», αλλά πληροφορούμεθα τα καθέκαστα από άλλες πηγές.
    Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2017 έφτασαν στην Ελλάδα, διά θαλάσσης –στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου- 691 απρόσκλητοι.
    (ΥΓ): Δυστυχώς, υπήρξαν και 219 συνάνθρωποί μας, λαθρομετανάστες, που πνίγηκαν στην Μεσόγειο, το πρώτο δεκαπενθήμερο του νέου έτους, γενόμενοι θυσία στον Μολώχ της αδίστακτης Νέας Τάξης Πραγμάτων, που τους χειραγωγεί –τάζοντάς τους απατηλούς «παραδείσους»-να εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους, προκειμένου να πραγματώσει τα αντεθνικά σχέδιά της!

  6. Μεγάλη νίκη σημείωσε η Χρυσή Αυγή σε συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου, αποτρέποντας την προγραμματισμένη εγκατάσταση παιδιών λαθρομεταναστών που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στις εγκαταστάσεις του σχολείου.
    Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγό, παρευρέθηκε στο Νέο Ικόνιο Περάματος για να συμπαρασταθεί στον αγώνα των Ελλήνων γονέων του Δημοτικού σχολείου, ώστε να σταματήσει ένα ακόμα αντεθνικό σχέδιο που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και έχει στόχο τα παιδιά μας.
    Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, η ανθελληνική κυβέρνηση προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής, δίχως να ρωτήσει αλλά ούτε και να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό. Μετά από άτυπη και τυχαία ενημέρωση από μέλος του διδακτικού προσωπικού, οι γονείς κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν άμεσα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις κινήσεις.

  7. Κατά παράβαση του νόμου, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος της περιοχής δεν έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, αλλά πήρε την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου μόνος του, εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ώστε να φέρουν στο σχολείο τα παιδιά των λαθρομεταναστών κρυφά, και ενώ η διευθύντρια και οι υπεύθυνοι του σχολείου ήταν ενημερωμένοι σχεδόν ένα μήνα πριν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το σχολείο τους. Όταν πλέον όλα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν ξανά να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ζητώντας από τους γονείς την δημιουργία σχετικής επιτροπής.
    Σε απαίτηση των γονέων να δουν αποδείξεις πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, η διευθύντρια απάντησε πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς αποτελούν προσωπικά δεδομένα!

  8. Και όμως, στην εγγραφή ενός ελληνόπουλου στο σχολείο ζητάνε όχι μόνο φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας, αλλά και βεβαιώσεις από οδοντιάτρους και παιδίατρους, ώστε να πιστοποιήσουν την καλή υγεία του παιδιού. Με ποιο δικαίωμα αρνούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που θα πιστοποιούν πως τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από ελονοσία και φυματίωση, όταν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών; Γιατί η διευθύντρια, παρά τις διαβεβαιώσεις προς τους γονείς πως έχει πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός, αρνήθηκε να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση;
    Οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου, αρνούμενοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, έδρασαν άμεσα θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία για να παραδώσουν το αποτέλεσμα στην διευθύντρια του σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν 86-0. Όλοι οι γονείς συμφώνησαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τα παιδιά μας πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «ρατσιστή» όποιον υπερασπίζεται το αυτονόητο.

  9. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους αρμόδιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους γονείς και να διαλύσει την συγκέντρωση. Με άμεση παρέμβαση του Βουλευτή μας Γιάννη Λαγού, ο οποίος συνομίλησε με τα όργανα της τάξης, η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν από απόσταση.
    Για άλλη μια φορά τα συστημικά κανάλια, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις υποκινώντας προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής.

  10. Για άλλη μια φορά τα συστημικά κανάλια, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις υποκινώντας προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στο σχολείο μετά από πρόσκληση των γονέων, σε αντίθεση με τους αριστεριστές και τους εκπροσώπους διαφόρων ΜΚΟ που ήρθαν απρόσκλητοι, για να δημιουργήσουν ένταση και να εκφοβίσουν τους γονείς, οι οποίοι παρακαλούσαν την Χρυσή Αυγή να μην αποχωρήσει.
    Επειδή ο τραμπουκισμός και οι απειλές των «επαναστατών» που κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ αφήνουν τους Έλληνες έρμαια της μνημονιακής πολιτικής, δεν πέρασε, κατέφυγαν στην παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο της κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής μέσα από τα συστημικά κανάλια με τα οποία ποτέ δεν έπαψαν να συνεργάζονται.

  11. ΕΧΟΥΝ ΨΩΡΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑ ΤΥΦΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.

  12. ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ! ΚΑΙ 156 ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    Δεν πρόλαβε ο Βερναρδάκης να εξαγγείλει τον διορισμό 10.000 συμβασιούχων στο -αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, και η Γεροβασίλω υπόγραψε –ως αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης- τον διορισμό σε 14 υπουργεία και άλλους φορείς του δημοσίου (δήμους, περιφέρειες, κ.λπ.) 156 αθλητές που διακρίθηκαν! Πρόκειται για διακριθέντες αθλητές κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

    Μετά απ’ όλα αυτά, υπάρχει κανείς που να μην έχει σιγουρευτεί ότι οι φαύλοι μας πάνε σε πρόωρες εκλογές;

  13. ΚΡΗΤΙΚΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ!!!!

  14. Αγαπητέ Γιάννη, Τίποτα μα τίποτα στον κόσμο, δεν γεννιέται από το μηδέν. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στην πολιτική. Το να προχωρήσουν ‘ομως τα πράγματα γρήγορα και στην Δημόσια παιδεία, έχει σχέσει και με τις αρχές, και τις ιδεολογικές καταβολές των κυβερνώντων. Αυτό ακριβώς σημειώνει στην τοποθέτησή του ο σύντροφος Ηλίας. Δεν γνωρίζω αν ξέρεις, αλλά ο χώρος της αριστεράς που σήμερα κυβερνά, είναι διαχρονικά παρόν ενεργά με τρόπο καθοριστικό, κοντά στα προβλήματα της παιδείας στην περιοχή. Και είχε πάντοτε την δική του συμβολή στην λύση αυτών των προβλημάτων. Και πάντως, από το ΦΕΚ ίδρυσης, μέχρι την στέγαση του Λυκείου, που είναι ο απώτερος στόχος, θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος.

  15. Από τον τρόπο που θα τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα οι εμπλεκόμενοι σ΄αυτή την πορεία, τόσο οι
    κυβερνώντες, αλλά, και Δημοτική αρχή, Δημοτικό Συμβούλιο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθένας ξεχωριστά, η Εκπαιδευτική Κοινότητα η τοπική κοινωνία και ειδικότερα ο Σύλλογος Γονέων της περιοχής,
    εξαρτάται η συντόμευση του δρόμου μέχρι την στέγαση του νέου Λυκείου Ζηπαρίου. Και να είσαι βέβαιος
    φίλε Γιάννη, πως στο τέλος, η κοινωνία μας, θα αποτιμήσει είμαι βέβαιος ακριβοδίκαια, το αυξημένο ενδιαφέρον και την ουσιαστική συμβολή, η τυχόν ολιγωρία καθενός των εμπλεκομένων.

  16. ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ… ΓΟΝΕΙΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ 1

    Ως γνωστόν, η μαφία χωρίζει τις πόλεις σε τομείς και κάθε τομέας ελέγχεται από διαφορετική συμμορία. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η μαφία της παρακρατικής αριστεράς, για να επιβάλλει την εντολή Σόρος για «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας! Έτσι, αλλού πάνε –για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες γονείς- οι συμμορίες των μαγκουροφόρων του ΠΑΜΕ κι αλλού οι αριστεριστές.
    Προφανώς, το Κερατσίνι έχει «κατοχυρωθεί» στις συμμορίες των αριστεριστών, μιας και τοιούτοι εμφανίστηκαν σήμερα στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, όπου θα γινόταν «ενημέρωση» των Ελλήνων γονέων για την επικείμενη «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στο σχολείο των παιδιών τους. Η παρουσία των αριστεριστών κρίθηκε απαραίτητη από τις «Υπηρεσίες» του ξεφτιλισμένου τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των δωσιλόγων Τσιπροκαμμένων, καθότι υπήρχαν πολλοί γονείς που αντιδρούσαν. https://www.youtube.com/watch?v=A4dwMtv7PbU

  17. ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ… ΓΟΝΕΙΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ 1

    Κι όταν οι γονείς τους ζήτησαν το λόγο της εκεί παρουσίας τους, οι επίστρατοι του Σόρος άρχισαν να κραυγάζουτν: «Τα προσφυγόπουλα θα πάνε εδώ σχολείο σας αρέσει δεν σας αρέσει», «αν σας αρέσει ο Χίτλερ, σπίτια σας, αν σας αρέσει ο Λαγός να τον πάρετε σπίτι σας».

    Η απάντηση των γονέων: «Φύγετε βρωμιάρηδες»!
    Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας από την νεοταξίτικη μανία του σιωνιστή Σόρος! https://www.youtube.com/watch?v=A4dwMtv7PbU

  18. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 1 ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

    Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας «Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον« (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία
    Σύμφωνα μὲ τὴν ἐγκύκλιο αὐτὴ οἱ μαθητὲς καθὼς καὶ οἱ γονεῖς τοὺς καλοῦνται μὲ εἰδικὰ σεμινάρια ποὺ θὰ λάβουν χώρα μέσα στὰ πλαίσια τῶν διδακτικῶν ὡρῶν μιᾶς σχολικῆς ἑβδομάδας ὑπὸ τὸν τίτλο «Σῶμα καὶ Ταυτότητα» νὰ ἐνημερωθοῦν σχετικὰ μὲ τὸ φύλο τους.
    Τί ἄραγε ἐνημέρωση θὰ λάβουν;

  19. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 2 ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

    Μερικὰ ἀπὸ τὰ θέματα ποὺ περιλαμβάνει ὁ θεματικὸς ἄξονας τῶν «Ἔμφυλων Ταυτοτήτων» εἶναι: «Βιολογικὸ καὶ Κοινωνικὸ Φύλο«, «Ἀποδομώντας τὰ Ἔμφυλα Στερεότυπα«, «Φύλο, Σεξουαλικὸς Προσανατολισμὸς καὶ Ἀνθρώπινα Δικαιώματα«, «Ὁμοφοβία καὶ Τρανσφοβία στὴν Κοινωνία καὶ στὸ Σχολεῖο
    Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).
    Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.
    Γονεῖς!
    Ἡ κατάσταση ἔχει φτάσει στὸ ἀπροχώρητο! Σκεφθεῖτε τί ψυχολογικὰ προβλήματα θὰ προξενηθοῦν στὸ μέλλον στὰ παιδιὰ αὐτὰ ποὺ θὰ θελήσουν νὰ ἀλλάξουν τὸ φύλο τους, ἀλλὰ καὶ τὸ γεγονὸς ὅτι δὲν θὰ μποροῦν τὰ παιδιὰ αὐτὰ νὰ δημιουργήσουν οἰκογένεια καὶ νὰ φέρουν στὸν κόσμο ἀπογόνους.

  20. Επίθεση, “αντιφασιστικά” συνθήματα και εκφοβισμός των Ελλήνων Γονέων από επαγγελματίες αριστεριστές στο Κερατσίνι

    Τον ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος και του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους απέδειξαν για ακόμη μια φορά οι επαγγελματίες «αλληλέγγυοι».
    Αυτοί που χθες κατασυκοφάντησαν την Χρυσή Αυγή και διέσπειραν παντού ψευδολογίες για τραμπουκισμούς και επεισόδια στο Πέραμα, είναι οι ίδιοι «αντιφασίστες» που σήμερα πήγαν στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου για να επιτεθούν στους Έλληνες γονείς.
    Άνθρωποι που φυσικά δεν έχουν παιδιά, και όσοι έχουν τα στέλνουν σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Ψυχικού και της Εκάλης, επιχειρούν να επιβάλλουν με το ζόρι την γνώμη τους στους Έλληνες γονείς που αντιδρούν στην φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία.ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Η CIA ΚΑΙ O SORROS!!!!!

  21. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΧΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

  22. Η Χούντα του Μνημονίου με... δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες! 1

    Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας «ξεφεύγοντας» τελείως, και δείχνοντας το σοβιετικό σκεπτικό τόσο αυτού όσο και των ομοίων του, δήλωσε με απύθμενο θράσος σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι ξενοδόχοι δεν πρέπει να πιστεύουν πως τα ξενοδοχεία είναι και σπίτι τους!
    Προχωρώντας ακόμη παραπέρα, δεν δίστασε σε μία άλλη ραδιοφωνική εκπομπή να δηλώσει ότι προκειμένου να στεγαστούν οι (λαθρο)μετανάστες και οι «πρόσφυγες», η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμα και την επίταξη! Ποια ιδιωτική περιουσία, ποια ελευθερία επιλογής και λοιπά κουραφέξαλα; Ο απίθανος αυτός τύπος, τον οποίο η απόλυτη παρακμή της χρόνιας καθεστωτικής πολιτικής της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» οδήγησαν σ’ ένα κατεξοχήν κρίσιμο θεσμικό πόστο, απέδειξε ότι η ανευθυνότητα και η επικινδυνότητα του μπολσεβικισμού παραμένει νεκροζώντανη, έστω και με «ροζ» καπιταλιστικό και μνημονιακό περιεχόμενο.

  23. Η Χούντα του Μνημονίου με... δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες! 2

    Μπερδεύοντας την κολεκτιβοποίηση των αλήστου μνήμης σταλινικών καθεστώτων που κατέστρεφαν τις ζωές και τις περιουσίες δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, σε όσα σημεία της υφηλίου επιβλήθηκε βιαίως η κόκκινη πανούκλα, με έναν αόριστο και γενικόλογο «ανθρωπισμό», ο Μουζάλας δείχνει το μέγεθος της παρακμιακής σήψης της αριστερής σκέψης. Δεν θα διαφωνήσουμε, πάντως σε ολοκληρωτικό βαθμό με το σκεπτικό περί επίταξης. Αρκεί αυτή η επίταξη να αφορά τα σπίτια και τις βίλες των κάθε λογής «αλληλέγγυων», «αντιρατσιστών».
    Όλα αυτά τα «νούμερα», οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», αλλά κυρίως οι καλά μισθοδοτούμενοι από «άγνωστες» πηγές που κραυγάζουν τα γνωστά ανεδαφικά και ασόβαρα συνθήματα για «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών», «άσυλο στους πρόσφυγες», «γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο» κ.τ.λ., ας δείξουν εμπράκτως την συμπαράσταση στα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Σρι Λάνκα και αλλού. Ας τους φιλοξενήσουν επ’ αόριστον στα δικά τους ευρύχωρα και πολυτελή σπίτια και ας πραγματοποιήσουν εκεί όσες… ανταλλαγές πολιτιστικών απόψεων θέλουν.

  24. Η Χούντα του Μνημονίου με... δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες! 3

    Μπορεί, βεβαίως, κάποιοι ελάχιστοι γραφικοί «δικαιωματάκηδες» στο παρελθόν να θεώρησαν την λαϊκή ρήση αντίστασης «να τους πάρετε στα σπίτια σας» ως… ρητορική μίσους (!), προφανώς επειδή οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω και όλος ο υπόλοιπος Ελληνικός Λαός «τα κορόιδα» που θα υποστούν την υποχρεωτική γειτνίαση και συγκατοίκηση με τους λαθρομετανάστες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η τόσο καλοσυνάτη ψυχή όλων των υπολοίπων «ανθρωπιστών» θα αγαλλιάσει και μόνο στο σκεπτικό ότι θα ζήσουν επί μακρόν στο ίδιο σπίτι με τους αξιολάτρευτους «πρόσφυγες»…

  25. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑ…
    ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ …Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ….
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΑΓΕ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ , ΜΠΛΕ, ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ …..ΚΟΚΚΟΙ…..????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ