Τα Θεοφάνεια του Τσίπρα – Τι του ζήτησε ο Άνθιμος! Αφησε περιστέρι, φόρεσε χρυσό σταυρό σε πιστό [εικόνες & βίντεο]

14
1482

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ: Θέλουμε κι εμείς εδώ Πρωθυπουργικό γραφείο…

Στην Αλεξανδρούπολη για το καθαγιασμό των Υδάτων βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, αφού παρακολούθησε τον καθαγιασμό απελευθέρωσε, συμβολικά, ένα περιστέρι, ενώ φόρεσε στο λαιμό του νέου που βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη θάλασσα, έναν χρυσό σταυρό.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε παρακολουθήσει τη δοξολογία στη μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να τον χαιρετίζει λέγοντάς του: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

Ο Μητροπολίτης πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα τη δημιουργία γραφείου πρωθυπουργού και στη Θράκη, «το μέλλον, τη δροσιά, την ομορφιά και τον ευοίωνο οιωνό στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή όπως είπε χαρακτηριστικά. «Σας παραχωρούμε χώρους για τη δημιουργία του γραφείου, αρκεί να σας έχουμε συνέχεια εδώ, κατέληξε ο Μητροπολίτης.

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ένας ΑΘΕΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ παίζει με τα περιστέρια, την ΜΙΜΉ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ με τα πλούσια μπαλκόνια...

      … και έχει κάνει την ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ του ελάφι ….. Όλοι οι πουτανιάρ@δες ξεσπαθώνουν και ορμάνε στις λουλούδες μόλις κάτσουν σε καρέκλα εξουσίας, κάνουν πρωθυπουργικά γραφεία και τις βολεύουν με 2.500 ΕΥΡΩ για τον μπακλαβά και πλούσια κρεμαστά μπαλκόνια… Σε όλα μιμείται τον Ανδρέα.

    • Όλοι οι πουτανιάρ@δες έχουν την ΜΙΜΉ τους με πλούσια μπαλκόνια και καπούλια...

      Ο λαϊκιστής ΤΣΙΠρΑΣ αμολά περιστέρια και φιλά ψεύτικα σταυρούς αλλά Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑΦΙ…

  1. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΘΕΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ..ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

  2. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

    ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  3. ΤΣΙΠΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?

    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.

  4. Δι’ αυτό επενέβη ο Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου. Εις ολόκληρον την Χώραν επικρατεί απόλυτος γαλήνη και τάξις. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κυβερνήσεως εστρατεύθησαν προς εκτέλεσιν του προς την Πατρίδα καθήκοντος.
    Ποίοι είμεθα: Δεν ανήκομεν εις ουδέν πολιτικόν κόμμα, και ουδεμίαν πολιτικήν παράταξιν είμεθα διατεθειμένοι να ευνοήσωμεν εις βάρος της άλλης. Δεν ανήκομεν ούτε εις την οικονομικήν ολιγαρχίαν, την οποίαν ομοίως δεν είμεθα διατεθειμένοι να αφήσωμεν να προκαλή την πενίαν. Ανήκομεν εις την τάξιν του μόχθου. Και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων.Κηρύσσομεν την συναδέλφωσιν. Από της στιγμής αυτής δεν υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.

  5. Ο βασικός μας στόχος είναι δικαιοσύνη. Η δικαία κατανομή του εισοδήματος. Η ηθική και υλική εξύψωσις του κοινωνικού συνόλου και ιδιαιτέρως των αγροτών, των εργατών, και των πενεστέρων τάξεων. Η στοργή της Κυβερνήσεως θα στραφή αμέριστος προς την νεολαίαν και τα προβλήματά της. Μετά την παγίωσιν ομαλού ρυθμού και την δημιουργίαν των καταλλήλων προς τούτο συνθηκών, το ταχύτερον δυνατόν θα επανέλθη η Χώρα εις τον Κοινοβουλευτισμόν επί υγιούς βάσεως. Τότε η αποστολή της Κυβερνήσεως θα έχη λήξη.

  6. Σφοδρή επίθεση του Βερολίνου κατά του Ν.Τραμπ δύο εβδομάδες πριν την ορκωμοσία του: «Δεν ξέρει τι θέλει»...

    Το Βερολίνο ανησυχεί για τις καλές σχέσεις του Ν.Τραμπ με την Ρωσία και θεωρεί ότι αν ο Τραμπ επιδιώξει να βελτιώσει τις σχέσεις με το Κρεμλίνο, το γεγονός θα μπορούσε να κλωνίσει τη Γερμανία, η καγκελάριος της οποίας Άγγελα Μέρκελ έχει στηρίξει την επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.
    Από την άλλη πλευρά του ο Ν.Τραμπ θεωρεί ότι η πολιτική που ακολουθεί η Α.Μέρκελ οδηγεί την Ευρώπη σε ισλαμοποίηση και έχει ταχθεί με σαφήνεια εναντίον της, υποστηρίζοντας όλα τα νεοδεξιά κόμματα της Ευρώπης που επιθυμούν να να ανασχθεί οι εποικισμός των χωρών τους από μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

  7. Η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί πλέον μια τραγική πραγματικότητα

    κατά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: «Στο όνομα σκληρών δημοσιονομικών στόχων, οι άνθρωποι που θα μπορούσαν σε άλλη περίπτωση να επιβιώσουν, πεθαίνουν».
    Τα παραπάνω υπογραμμίζουν την τραγική κατάσταση και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σε περίπτωση ασθενείας, όπου η τυφλή πίστη του ΣΥΡΙΖΑ στις επιταγές του μνημονίου, οι συνεχείς περικοπές στην χρηματοδότηση των νοσοκομείων, οι σχεδόν μηδενικές προσλήψεις και ο ανεπαρκής τεχνολογικός εξοπλισμός πολλαπλασιάζουν στην κυριολεξία τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αυτής της χώρας.
    Παράλληλα, οι επιτελείς του υπουργείου Υγείας δεν χάνουν ευκαιρία να μεριμνούν για τις ανάγκες των παρανόμων μεταναστών, την στιγμή που οι βαριά φορολογούμενοι Έλληνες τίθενται στο περιθώριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ