ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ ΚΩ: Κυβέρνησις, τό σύνδρομο τοῦ «πατερούλη»

4
571

Ἡ κυβέρνησις, διά τοῦ πολιτικοῦ προσωπικοῦ της, μέ προεξάρχοντα τόν πρωθυπουργό, ἐπιδεικνύει, ἐμφανῶς πλέον, τό Σταλινικής πρακτικῆς σύνδρομο τοῦ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ..
Ὅταν ὁ λαός δέν στοιχίζεται μέ τίς κυβερνητικές ἐπιλογές, τότε λοιδωρεῖται καί ἀπαξιώνεται.
Ὅταν ἠ κοινωνία δέν «καταλαβαίνει»τό κόμμα, τότε ἀλλάζουμε τήν κοινωνία.
Ὁ Ἀλέξανδρος Παναγούλης εἶχε χαρακτηρίσει τά μεταπολιτευτικά κόμματα ὡς»ψοφίμια ἄθαφτα τοῦ χθές῾
Οἱ δημοκρατίες, διά νά εἶναι Δημοκρατίες, τιμωροῦν
ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ ΚΩ.
Ἰούλιος 2018.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΟΜΩΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΛΚΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΥΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΘΥΜΙΣΗ!! ΑΠΛΑ κ.ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ….!!!

  2. Χείριστη η ψυχική καρδιακή τρικυμία η κομματίλα αλλά και ο συνηθισμένος συριζαικος σχολιασμός που αποτυπνει τη γύμνια όχι μόνο όσων μας κυβερνούν αλλά και όσων αμετανόητων συνεχίζουν ακόμα να εθελοτυφλούν μπροστά στα όσα γεγονότα αναδεικνύουν την αλήθεια για τριάκοντα αργύρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ