ΣΥΡΙΖΑ Κω: Ευτυχώς για την Κω ο κ. Κυρίτσης αυτοδιαψεύστηκε στο ζήτημα του λιμανιού… Αν είχε αναλάβει εξαρχής τις ευθύνες του…

6
727

Γραφείο τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    της μασας

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ σε συνεργασια με τον δημαρχο μετά την επισκευή της προβλήτας φροντιστε να γινει προέκταση

    κατά 250 μέτρα προς την πολεμική σκάλα για να εχουμε προβλητα για κρουαζιεροπλοια.αφηστε τους εγωισμους και τις αντιπαραθεσεις.προεχει το νησι μας.εκει να δοθουν τα χρηματα του δημοτικου λιμενικου ταμειου.ολα τα αλλα ειναι λογια προεκλογικα.

  3. Η αλήθεια πονάει αλλά ποτέ δεν μένει κρυμμένη. Για ακόμα μία φορά ο Δήμαρχος της Κω αποδεικνύεται ψεύτης προς τους Πολίτες αυτού του Νησιού.

  4. Δε μασάει ο Γιώργος από τέτοια. Ποια είναι η Κυβέρνηση, ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα εναντιωθεί στο Γιώργο? Τώρα που θα του δώσει και ο Κινέζος πρεσβης τη μαύρη ζώνη στο καράτε, ποιος είδε το Γιώργο και δε φοβήθηκε…

  5. ΣΥΡΙΖΑ.5 χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες…!

    Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
    Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…
    hawkshellas.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ