Συνέντευξη Ηλία Καματερού & κ. Ναθαναήλ στον ρ/σ «Έκφραση 97» | Σύντομα εργασίες αποκατάστασης

6
726

Συνέντευξη Ηλία Καματερού & Μητροπολίτη Ναθαναήλ στον ραδιοφωνικό σταθμό » Έκφραση 97″

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός παραχώρησε συνέντευξη στις 30/03/2018 μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κω- Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ στην εκπομπή «Πρωϊνό με έκφραση« που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Καλλιόπη Δανελλάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση 97».

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής ανέφερε:

  • Ενώ «φαίνεται» ότι δεν έχει γίνει τίποτα στο νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017, αυτό δεν ισχύει. Οι ζημιές στο λιμάνι, στα σχολεία, στους αρχαιολογικούς χώρους, στους ναούς, ήταν μεγάλες και απαιτείται χρόνος και σοβαρές μελέτες για να αποκατασταθούν. Έχουν εκπονηθεί για όλα οι μελέτες και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

  • Τις επόμενες μέρες, προγραμματίζεται σύσκεψη με Υπουργικά Κλιμάκια στην Κω για την επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων που μας απασχολούν.

  • Λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου πρέπει να ακούσουμε προτάσεις και να πάρουμε άμεσα αποφάσεις, για να βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων σε όλους τους τομείς του νησιού, από την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους μέχρι τη λειτουργία της Σένγκεν και των ημερόπλοιων κ.α.

  • Το πρόβλημα της μη παραχώρησης κάποιων τμημάτων σε παραλιούχους προκύπτει από την απαίτηση του νόμου για την τήρηση 100 μέτρων απόστασης ανάμεσα στις παραχωρήσεις, που προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε το 2011 και όχι από την δική μας κυβέρνηση. Γίνεται επεξεργασία και σύντομα θα έρθει στη Βουλή νόμος, που θα αντικαθιστά τα 100 μέτρα με ένα ποσοστό της παραλίας (ίσως 40%) που θα πρέπει να μείνει ελεύθερο.

  • Υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και αντιμετωπίζουμε σε πολλές περιπτώσεις μεγάλη δυσκολία στο να εφαρμοστούν οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί. Ο λόγος είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις, ενώ υπάρχουν νόμοι, βάζουν προσκόμματα στην εφαρμογή τους.

  • Υπηρετούμε τις ίδιες αξίες και στόχους με την Εκκλησία: αγάπη, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Το έργο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κω –Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και της Μητρόπολης είναι τεράστιο. Είναι στυλοβάτης της κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή μας.

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τα πολλά αλληλούια τα βαριέται ο Θεός ψεύτη λαϊκιστή Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε, δεν σε σώζει ούτε ο Δεσπότης...

    Λίγο πριν αποδράσει στην ανυπαρξία που τόσα χρόνια ήταν και με μηδενική ανταπόκριση από τους Κώους το Ηλιάκη ετοιμάζεται για μια τελευταία παράσταση σε πάνελ με αναξιόπιστους μαϊντανούς… της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

  2. καποιοι που στην Ελλαδα ειναι υπουργοι, αν ημασταν Ευρωπαικη χωρα, θα πουλουσαν πασατεμπο εξω απο τα γηπεδα

  3. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    Σ’ αυτή τη χώρα, της φαιδράς πορτοκαλέας, τα πάντα είναι σχετικά. Ακόμα και οι καταδίκες σε εμπόρους ναρκωτικών, που μπορεί να διαγραφούν με απλές υπουργικές αποφάσεις!

    Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, ο κομισάριος Δικαιοσύνης Κοντονέσκου διέγραψε ποινές και χάρισε χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ καταδικασμένου για εμπορία και πώληση ναρκωτικών – και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση!Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω -προφανώς συριζαίος- καταδικάστηκε το 2009 σε κάθειρξη 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για «αγορά και κατοχή ουσιών από μη τοξικομανή κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό την εμπορία καθώς και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση».
    Αλλά, η μεν χρηματική ποινή των 50.000 ευρώ του χαρίστηκε, οι δε συνέπειες από την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση απαλείφθηκαν, για να «δύναται να εργασθεί στο Δημόσιο, ευρύτερο Δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, να συνεχίσει τις σπουδές του ως διδακτορικός φοιτητής και να λάβει κάρτα διαμονής σε χώρα της αλλοδαπής»!Τοιούτοι μας κυβερνούν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ