Η. Καματερός (Ρ/Φ ΕΚΦΡΑΣΗ): Η τελευταία παράταση για ΦΠΑ! Ν. Σβύνου: Με το φόρο διανυκτέρευσης θα χαθούν πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας!

11
760
ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ (στο «Πρωινό με Έκφραση» στην Καλλιόπη Δανελάκη):  Ακόμα και αν πάρουμε παράταση για τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ, αυτή να ξέρετε θα είναι η τελευταία φορά!

ΝΤΙΝΑ ΣΒΥΝΟΥ:  Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά, μια χρονιά προκλήσεων στην οποία θα παλέψουμε όλοι μαζί ώστε ο πελάτης να φύγει ευχαριστημένος από την Κω.
Ο φόρος διανυκτέρευσης, θα οδηγήσει σε απώλεια πάνω από 6.000 θέσεων εργασίας!

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όμως Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ μην τον ρίξει ο «ΨΗΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ», να αντέξουν μέχρι τις εκλογές του Μάη 18….

    ΟΜΩΣ την 1η Ιούλη ‘ΈΡΧΕΤΑΙ ΦΠΑ 24% λόγω νησιωτικότητας και ΣΤΗΝ ΚΩ για να μη παραπονιούνται οι κάτοικοι στα νησιά της άγονης γραμμής, Ψαρά, Οινούσσες, Φούρνοι, Θύμαινα, Άγιος Μηνάς, Κάλυμνος, Αστυπάλαια,, Κάσος, Τήλος, Σύμη, Νίσυρος, Πάτμος, Χάλκη, Σαρία, Λειψοί, Ψέριμος, Αγαθονήσι, Λέβιθα, Καστελόριζο, Αρκοί, Γυαλί, Τέλενδος, Φαρμακονήσι, Κίναρος…. ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΪ ΤΗΣ ΤΡΟΐΚΑΣ …. Όμως να μην είμαστε αχάριστοι, θα, θα, θα, θα… εφαρμόσει νέα μέτρα νησιωτικότητας και το μεταφορικό ισοδύναμο και θα κάνει συσσίτια στα σχολεία όπως στην δεκαετία 50-60, θα δώσει και αντίδωρο αντί για δουλειά στους άνεργους νέους των 345 Ευρώ….!!!! Θα έρθουν επίσης γιατροί, δάσκαλοι και επενδύσεις εκτός και εάν χάσουν και αυτοί τον δρόμο για την παραμεθόριο… Τρέχω να αγοράσω μεγαλύτερη ζώνη και φαρδύ παντελόνι με βαθιές ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ για να χώνω τα κέρδη από την ανάκαμψη…

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΑΝ αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά. ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΦΠΑ 24% & τον ΦΟΡΟ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ..

    Όλο «μπόι», νταηλίκι και λεονταρισμούς είναι ο «ψηλός γίγαντας» του λαϊκισμού, κούφιες οι δηλώσεις του Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου. Τα ψήφισε ΟΛΑ σαν υπάκουο ανθρωπάκι μπας και γλύψει για λίγο ακόμα το παραδάκι της εξουσίας και ετοιμάζετε για ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ….

  3. Καματερέ είπες ότι αν αυξηθεί ο ΦΠΑ θα παραιτηθείς….τι κάνεις λοιπόν….να πάτε όλοι στο ///// με την αύξηση της φορολογίας ..ΤΣΙΠΡΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΛΩΝ!!

    • Να φύγουν αυτοί να επιστρέψετε εσείς της κλεπτοκρατίας και της μίζας…..Άιντε δρόμο,καταστρέψατε μια χώρα και έχετε ακόμα το θράσος και μιλάτε….

    • Η μία με τα καβούρια, ο άλλος έγινε εσκιμώος να μας φέρει τουρίστες από το Βόρειο Πόλο. Ωραία μια χαρά πάμε.

  4. O …..ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ …. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 7ΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΥΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  5. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Κ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ Κ ΟΠΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΟΨΕΙ

  6. ΑΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΣ ΕΓΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ Κ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΛΑΡΑ

  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΠΟΙΟΙ ΑΧΛΑΠΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΥΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ