Β. Γεωργούλης: Επίσκεψη στο Σωματείο Μηχανικών και Κατώτερων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ κοντινών αποστάσεων «Ο Άγιος Σπυρίδων «

1
138

Σήμερα είχα την τιμή να βρεθώ στο Σωματείο Μηχανικών και Κατώτερων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ κοντινων αποστάσεων «Ο Άγιος Σπυρίδων «. Καλεσμένος από τον καλό φίλο και πρόεδρο του Σωματείου Χρήστο Βιτουλαδιτη.

Ενημερωθηκα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια ξεχωριστή πορθμιακη σύνδεση όπως είναι της Κέρκυρας και φυσικά για την δικαίωση στο 80% των αιτημάτων τους μετά από σκληρό αγώνα του Σωματείου.

Όταν ένα σωματείο λειτουργεί άψογα όπως το συγκεκριμένο και τα μέλη έχουν μόνο σκοπό το καλό του τόπου τους και των συμπολιτων τους τότε υπάρχει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Εγώ σαν απλός ενεργός πολίτης έχω απλά να πω συγχαρητήρια στον φίλο Χρήστο και να τον ευχαριστήσω για την τιμή να βρεθώ εκεί καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου. Οι εργαζόμενοι στα πλοία μιας και η χώρα μας είναι στο μεγαλύτερο μέρος νησιωτικη αξίζουν σωστή αντιμετώπιση σε όποια περιοχή και αν βρίσκονται. Από το Κρητικό πέλαγος και τη θάλασσα στο Καστελοριζο μέχρι τα Διαποντια νησιά και τη Λήμνο.

Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Σχολιάστε

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. σηκώθηκα πρωϊ πρωϊ και είχα μια έντονη φαγούρα σε ευαίσθητη περιοχή και λέω τι να είναι οπότε διάβασα και κατάλαβα…………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ