Δημοσκόπηση «χαστούκι» στην κυβέρνηση – Επτά στους δέκα κατά της αλλαγής φύλου στα 15

15
897

Η κοινή γνώμη τάσσεται κατά πλειοψηφία στο πλευρό της Εκκλησίας στη διαμάχη που ξέσπασε

Αρνητική στάση της πλειοψηφίας των πολιτών σχετικά με τη νομική αλλαγή φύλου, όχι μόνο από τα 15 έτη ηλικίας αλλά και από τα 17, καταγράφουν τα στοιχεία της δημοσκόπησης της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Στην ίδια δημοσκόπηση, η κοινή γνώμη τάσσεται κατά πλειοψηφία στο πλευρό της Εκκλησίας στη διαμάχη που ξέσπασε, ενώ δεν συμφωνεί σε μεγάλο ποσοστό και με την χρονική συγκυρία στην οποία κατέθεσε η κυβέρνηση το νομοσχέδιο.

Όσον αφορά στον δείκτη αισιοδοξίας, αυτός εξακολουθεί να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με ποσοστό μόλις 5,7% των πολιτών να απαντά ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν πολύ ή αρκετά καλά, έναντι 74,6% που απαντά ότι τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά ή πολύ άσχημα, αν και σημειώνεται ελαφρά άνοδος της αισιοδοξίας έναντι της προηγούμενης δημοσκόπησης τον Φεβρουάριο (όπου τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 2,1% και 89,8%).

dhmoskophsh 1

Όσον αφορά στη νομική αλλαγή φύλου, για την παροχή της δυνατότητας αυτής σε άτομα άνω των 17 ετών, το 39,3 % απαντά ότι συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί, έναντι του σαφώς μεγαλυτέρου 58,6% που απαντά ότι μάλλον ή σίγουρα διαφωνεί.

dhmoskophsh 2

Το ποσοστό διαφωνίας αυξάνεται σημαντικά, σχετικά με τη δυνατότητα νομικής αλλαγής φύλου σε άτομα ηλικίας 15-17 ετών. Στην περίπτωση αυτή διαφωνεί μάλλον ή σίγουρα το 71,7% των ερωτωμένων, έναντι ποσοστού 26,7% που συμφωνεί.

dhmoskophsh 3

Στο ερώτημα «ανεξάρτητα από την άποψή σας πώς αξιολογείτε την στάση της Εκκλησίας να παρέμβει στο συγκεκριμένο θέμα και να ζητάει ακόμα και την απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου», το 51,4% απαντά σίγουρα ή μάλλον θετικά, έναντι 44,2 % που απαντά μάλλον ή σίγουρα αρνητικά.

dhmoskophsh 5

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρωτησε ο δημοσιογράφος πρωτα αν κανείς τους ηξερε τι σημαίνει διεμφυλικος.

    Η Ελλάδα του μεσαίωνα, η Ελλάδα της ασχετοσύνης και της φραπεδιας επιβεβεωνει ακόμη μια φορά τον τιτλο του τελευταιου θεοκρατικού κράτους της Ευρώπης, τζαμπα πατριωτισμός αντρακλαραδες με πονηρά κουσούρια τελευταιοι σε όλα και πρώτοι στην διαφθορά. Εμεις δεν φταιμε τίποτε για ολα φταινε οι αλλοι, οι εβραιοι οι μασονοι οι ξενοι οι τουρκοι και το κακο ριζικό μας.

  2. Ρωτησε ο δημοσιογράφος πρωτα αν κανείς τους ηξερε τι σημαίνει διεμφυλικος.

    Το επόμενο ερώτημα ειναι αν υπαρχει ιός της γρίππης? Σίγουρα η απαντηση ειναι οχι διοτι τον εχουν ανακαλύψει οι εβραιομασονοι για να μας εξαφανισουν.

  3. Όχι βοήθεια στους διεστραμμένους, ανωμάλους και έκφυλους, ούτε βοήθεια, ούτε έγκριση βεβαίως..!
    Δεν είναι δυνατόν Έλληνες στην καταγωγή και το πνεύμα, να είναι κτηνοβάτες,
    βιαστές, πρωκτολάγνοι, σαδιστές, ομοφυλόφιλοι, νεκρόφιλοι, παιδόφιλοι
    κ.λπ. Όλοι οι ανώμαλοι, μαζί με τους ναρκομανείς και τους αλκοολικούς,
    να περιοριστούν στον ιδιωτικό τους χώρο, όπου μπορούν να κάνουν και να
    παριστάνουν ό,τι θέλουν, αλλά να αφήσουν την κοινωνία ήσυχη.

  4. ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ! !!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!!!

    ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

  5. Σαράντος Καργάκος για ν/σ αλλαγής φύλου: «Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα»

    Σε μια δήλωση γροθιά στο στομάχι προχώρησε ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, αναφορικά με το ν/σ για το δικαίωμα αλλαγής (διόρθωσης) φύλου, ακόμα και από την παιδική ηλικία των 15 ετών, που ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή.
    Πιο συγκεκριμένα ο Σ.Καργάκος δήλωσε:
    «Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους.
    Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».

  6. ΑΝΩΜΑΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ?ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.

  7. Σκοπός του όλου του εγχειρήματος είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης για τα φλέγοντα θέματα της οικονομίας και παρασύρει και την ΝΔ σε ανούσιες συζητήσεις.

  8. Πές τα ρε μεγάλε!Μας τα έχουν πρήξει οι χριστιανοταλιμπάν που φιλάνε εικόνες και παντόφλες!

  9. Να κι ο Τούρκος, να κι ο Φράγκος, να κι ο Σλάβος.
    Στη χυτή σου τη φωτιά, ω! τι μοίρα!
    Καιρούς κ’ αιώνες έκαιες τον οχτρό σου.
    Στη χυτή σου τη φωτιά, ω! τι μοίρα!
    Μόνη σου θα πέσης να καής,
    Τρισαπελπισμένη της ζωής.
    Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
    Με βιολιά και με ζουρνάδες
    Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες».

    ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

  10. τι επιδιωκουν κυβερνηση-αντιπολιτευση-ευρωπαικη ενωση-νεα ταξη πραγματων-διεθνεις τραπεζιτες.

    Επιδίωξή τους είναι να οδηγήσουν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη παρακμή και στην ρυπαρότητα δημιουργώντας πολίτες χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς Φυλετική υπερηφάνεια, χωρίς Πίστη, χωρίς φύλο, ανδρείκελα και υποχείρια της πιο σαρδόνιας και πιο σκοτεινής εξουσία που γνώρισε αυτός ο Τόπος. Μια κοινωνία χωρίς αρχές και χωρίς αξίες, χωρίς αισιοδοξία και ελπίδα. Μια κοινωνία δυστυχισμένων πλασμάτων, μια ζούγκλα όπου εξαμβλώματα και τέρατα θα συνωστίζονται στους δρόμους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ενίοτε θα κατασπαράζονται μεταξύ τους, αφού δεν θα υπάρχει ούτε νόμος ούτε τάξη. Ακροαριστεροί συμμορίτες, φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, εγκληματίες και δολοφόνοι, άτομα ακαθαρίστου φύλου και ερωτικής ταυτότητας θα συγκροτούν ένα τεράστιο γκέτο που θα στραγγαλίζει κάθε τι υγιές και ζωντανό.

  11. τι επιδιωκουν κυβερνηση-αντιπολιτευση-ευρωπαικη ενωση-νεα ταξη πραγματων-διεθνεις τραπεζιτες.2

    Μια κοινωνία του σκότους που θα εξορκίσει το φως για να συντηρεί και να τρέφει τις στρατιές από τα πλάσματα της νύκτας.Όσο υπερβολικό και αν σας φαίνεται, όσο κινηματογραφικό και φανταστικό, δυστυχώς είναι η αλήθεια, είναι αυτό που έρχεται, αυτό που πλησιάζει. Ήδη μπορούμε να οσμιστούμε τα βρωμερά του χνώτα, ήδη η σήψη πλανιέται στην ατμόσφαιρα.Θα παραμείνουμε λοιπόν απαθείς θεατές, θα το αφήσουμε να μας καταλάβει και να μας καταδικάσει στους επτά κύκλους της Κόλασης;

  12. πως λέγεται το πολίτευμα στο οποίο οι νόμοι που περνάνε βρίσκουν αντίθετη –και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!- την πλειοψηφία του λαού; ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ

  13. Με αλλαγή φύλου από άντρα σε γυναίκα, αποφεύγεις το στρατιωτικό, παίρνεις επιδότηση γυναικείας επιχειρηματικότητας και βγαίνεις στη σύνταξη πιο νωρίς. Στο ενδιάμεσο αν χρειαστεί και σου χρησιμεύσει ξαναγίνεσαι άντρας για όσο χρειάζεται. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε το όνομα. Μπορείτε να λέγεστε Θανάσης ή Γιάννης και να είστε φύλου θηλυκού.

  14. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΗΛ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ….ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΕΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ….Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΦΡΙΚΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ