ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Νέος μπαζότοπος-σκουπιδότοπος στη Λάμπη (έναντι Captain Elias)

10
2852

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εικόνες απαράδεκτες, τόνοι μπαζών ρίχνονται ανεξέλεγκτα το τελευταίο διάστημα σε οικόπεδο δίπλα σε πολυσύχναστο για τους τουρίστες δρόμο στη Λάμπη (λίγο πιο πάνω από το γνωστό μας Captain  Elias). Oι ανεξέλεγκτοι αυτοί χώροι απόθεσης μπαζών από ασυνείδητους συμπολίτες μας, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην περιοχή.

Αν και oι πινακίδες ενημερώνουν για την απαγόρευση ρίψης σκουπιδιών, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από τους ασυνείδητους.

Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και υπάρχουν διάσπαρτες εστίες μόλυνσης. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής που αντικρίζουν καθημερινά αυτή την εικόνα διαπιστώνουν ότι η κατάσταση χειροτερεύει και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει -όπως μας τόνισαν- να γίνονται οικοδομικές εργασίες ή ανακαινίσεις και να πετούν εκεί οι συμπολίτες μας τα μπάζα (στις φωτο διακρίνονται εκτός από τζάμια, σπασμένα ντουλάπια, έπιπλα, τζάμια, στρώματα…μέχρι και προφυλακτήρες αυτοκινήτων)

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.Μ….ΚΩΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

  2. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

    μας γεμισε μπαζοτοπους!!!

  3. Λαδια αυτοκινήτων υγρα μπαταρίας μεχρι και τηλεοράσεις……
    Αλήθεια το νερο που μολύνεται αργα η γρήγορα θα ερθει στο ποτηρι μας και δεν θα κάνει διακρίσεις τι ψηφίζεις!

  4. Μετα τον κατεστραμενο χυτα ηρθε ο σκουπιδοτοπος στη Λαμπη.Μπραβο Κυριτση συνγχαρητηεια.

    • α ρε μποχαλοι σκατοβρωμιαρηδες πετατε τα κωλοσκουπιδια σας οπου βρητε και μετα παριστανετε τους αγανακτησμενους και σας φταιει ο δημαρχοσ που δεν καθαριζει…ουστ σκατοβλαχοι βρωμιαρηδες..το κωλοσπιτο σασ αραγε το καθαριζετε?

  5. Ρε Κωοι πάτε καλά. Ο Δήμος φταίει που κάποιοι ρίχνουν τα μπάζα; Αν δεν είστε άνθρωποι φταίει η ανατροφή που σας δώσανε και κανένας δήμαρχος δεν θα σας κανει ανθρώπους. Όλα όσα γίνονται στο νησί ειναι έλλειψη πολιτισμού απο τους κατοίκους….

  6. Ο Κυρίτσης δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοια μικροπράγματα ρε παιδιά. Έχει άλλες προτεραιότητες. Ασχολείται με τα ασφαλιστικά μέτρα!!! και το δημοψηφισμα!!!! κατά του προαναχωρησιακού!

  7. Καλό το κόλπο..Τα πετάμε εκεί και πολύ απλά ρίχνουμε το φταίξιμο στους μετανάστες…

  8. μας είχε πρήξει τα …. στις τελευταίες εκλογές ο άλλαξα – άλλαξα και τα κανε μαντάρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ