Συμμετοχή GASAH στην δράση της «KOS WE CARE» για τον καθαρισμό των παραλιών (ΦΩΤΟ)

0
991
Η GASAH ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «KOS WE CARE» ‘ΚΟΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ’
ΤΑ ΠΡΟHΓOYMENΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΠΥΛΗ ΛΙΜΝΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, για να αναφέρουμε μερικές μόνο περιοχές σε ένα φρικτό χάλι (με την συμμετοχή κι ενός πρόσφυγα για την συντήρησή τους )
Αυτή τη φορά η ομάδα μας συμμετέχει για να υποστηρίξει τον σπουδαίο οργανισμό, ‘Κως νοιαζόμαστε’ γιατί αξίζει τον χρόνο και την υποστήριξη όλων. Πρέπει να εμπνεύσουμε, να ενθουσιάσουμε και να υποστηρίξουμε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά προς όφελος αυτού του όμορφου νησιού γιατί είναι τόσο καλή δουλειά. Σήμερα καθαρίζοντας τις παραλίες της Κω όλοι έκαναν λαμπρή δουλειά .
Αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος, η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στα σχολεία, η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε μεγαλύτερη κλίμακα, η προώθηση της πιο υγιεινής διατροφής και οι γενικές καταναλωτικές συνήθειες κατά τις αγορές.
Ο πλανήτης φωνάζει για βοήθεια.
Πρέπει, ο καθένας μας, να ακούσει τη φωνή του και ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ πρέπει να αποτρέψει αυτή τη σπατάλη εξ αρχής για να γίνει το νησί μας και ο πλανήτης μας, ευχάριστος για τους τουρίστες, για τους ντόπιους και για την επόμενη γενιά ΠΡΙΝ να είναι αργά. www.gasah.ch

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ