ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι πιο απίθανες δραστηριότητες στην καλοκαιρινή γιορτούλα των παιδιών του Παιδικού σταθμού Αμερικής στο νέο στάδιο

0
2757

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αυτές οι αθλητικές δραστηριότητες ήταν το κάτι άλλο…

Με πολύ αυθορμητισμό, σκέρτσο και νάζι τα παιδιά του Παιδικού σταθμού Αμερικής παρουσίασαν απόψε τις γυμναστικές επιδείξεις τους (τρέξιμο μετ’ εμποδίων, σκυταλοδρομία τα αγόρια – άπλωμα μπουγάδας, ρυθμική γυμναστική με στεφάνι τα κορίτσια) και στο τέλος χόρεψαν όλα μαζί καταχειροκροτούμενα από γονείς, παππούδες-γιαγιάδες, συγγενείς και φίλους που σχεδόν γέμισαν τις κερκίδες του νέου σταδίου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός & Ε. Χατζηχριστοφή (οι οποίοι έδωσαν και τα αναμνηστικά μετάλλια στο τέλος στα παιδιά) κ.α.

Για άλλη μια χρονιά ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η έναρξη με την Φιλαρμονική Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θ. Πουλιού (μόλις είχαν επιστρέψει από την έναρξη του φάιναλ φορ στο κλειστό). Την παρουσίαση της εκδήλωσης (με όλα τα ονόματα των συντελεστών: εκπαιδευτικών και παιδιών) έκανε η Διευθύντρια του σταθμού Χαρούλα Κώστογλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ