«Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί» | Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΚΩ, το 3ο Γυμνάσιο Κω και ο Περιφερειακός Συντονιστής Special Olympics Κώστας Χατζηδαυίδ συνεργάζονται

0
1359

«Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί»

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος των Special Olympics «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί» το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΚΩ, το 3ο Γυμνάσιο Κω και ο Περιφερειακός Συντονιστής Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Κώστας Χατζηδαυίδ συνεργάζονται, παίζουν και μαθαίνουν μαζί για την αναπηρία, την ισότητα και την αποδοχή. Μέσω αθλητικών δράσεων οι μαθητές των δυο σχολικών μονάδων κάνουν πράξη τη συμπερίληψη και το σεβασμό.

Την Πέμπτη 02/02/2023 οι 9 μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΚΩ επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Κω, όπου μαζί με τους μαθητές του ενημερώθηκαν από τον Συντονιστή για την ιστορία, τη  φιλοσοφία και την αποστολή των Special Olympics. Και μετά το θεωρητικό μέρος ακολούθησε το βιωματικό! Την Πέμπτη 09/02/2023 οι μαθητές των δυο δραστήριων σχολείων συναντήθηκαν στο Ten Pin Bowling BO Κω για bowling! Μεικτές ομάδες, γέλια, επευφημίες, οδηγίες για βελτίωση της τεχνικής, βοήθεια στους συμμαθητές….Strike λοιπόν στη συνεργασία!

Οι αθλητικές δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν με…(υ)ψηλότερους στόχους!

Επιμέλεια Κειμένου

Σπούρδουλα Χριστίνα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ