Θρήνος: Πέθανε η 18χρονη από την Πετρούπολη που την μαχαίρωσε & επιχείρησε να τη στραγγαλίσει ο πατέρας της για ένα sms(vid)

0
1207

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 18χρονη από την Πετρούπολη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρας της και κατέληξε στο μεσημέρι της Κυριακής (3/9).

Η άτυχη 18χρονη όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη (30/8), όταν άνδρες της Πυροσβεστικής την ανέσυραν λιπόθυμη από το σπίτι όπου διέμενε νοσηλευόταν στην εντατική του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Ο πατέρας της 18χρονης νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου με τους αστυνομικούς να περιμένουν την έγκριση των γιατρών για να πάρουν κατάθεση.

Σημειώνεται ότι, από το πόρισμα του ιατροδικαστή αποδείχθηκε ότι ο πατέρας της 18χρονης επιχείρησε να την στραγγαλίσει προτού βάλει φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, η 18χρονη, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Ο πατέρας της την έχει μαχαιρώσει δύο φορές σε μάγουλο και χέρι ενώ οι μώλωπες γύρω από το λαιμό της δείχνουν ότι επιχείρησε να την στραγγαλίσει. Επίσης τα σημάδια που εντόπισε γύρω από το στόμα της κοπέλας, δείχνουν ότι πιθανότητα της έκλεισε το στόμα για να μην φωνάζει κατά τη διάρκεια της επίθεσής του.

Το οικογενειακό δράμα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα της 18χρονης, η οποία μίλησε για το δράμα που ζει η οικογένειά της. Η ίδια με τον 13χρονο γιο της είχε φύγει από το σπίτι και ζούσαν στην Κέρκυρα καθώς οι τσακωμοί με τον σύζυγό της ήταν συνεχείς και βίαιοι. «Η κόρη μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας γιατί σπουδάζει στην Αθήνα. Μου είχε ζητήσει πολλές φορές να επιστρέψω αλλά φοβόμουν γιατί με είχε απειλήσει», δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με συγγενή της μητέρας, ο 55χρονος είναι βέβαιο ότι ήθελε να κάψει την κόρη του καθώς κλείδωσε όχι μόνο την εξώπορτα του σπιτιού του αλλά και όλες τις μεσόπορτες ώστε να μην μπορέσει να βγει. Είναι χαρακτηριστικό αναφέρει, ότι οι πυροσβέστες έσπασαν την εξώπορτα αλλά και άλλη μια πόρτα προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν πατέρα και κόρη από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Το sms που έφερε τη βίαιη επίθεση

Ο πατέρας δεν δίστασε να στραφεί με αγριότητα εναντίον του ίδιου του παιδιού για ένα μήνυμα στο κινητό!

Ο 55χρονος πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα και στη συνέχεια να κάψει ζωντανή την κόρη του, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν βάλει φωτιά, χτύπησε την κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σε βαρύτατη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η μητέρα ζούσε σε νησί του Ιονίου με το γιο, ενώ η κοπέλα που σπούδαζε, έμενε με τον πατέρα.

Το μήνυμα προκάλεσε την οργή του πατέρα.

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρα της: «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν ο 55χρονος το είδε, βγήκε εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν δύο άτομα, τα οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν πατέρας και κόρη.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Θρήνος: Πέθανε η 18χρονη από την Πετρούπολη. Στο φως τα βασανιστήρια του πατέρα

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς η 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη

Ο πατέρας της προσπάθησε να την πνίξει και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα –

 

Και οι δύο βρέθηκαν μέσα στο σπίτι από άνδρες της Πυροσβεστικής – Το μήνυμα που έστειλε η κοπέλα στη μητέρα της κι έκανε έξαλλο τον άνδρα! –

Ο πατέρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο κι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δυστυχώς η ιστορία γράφτηκε με τον πλέον τραγικό επίλογο.

Η τραγωδία στην Πετρούπολη, που συνέβη την Τετάρτη, 30.08.2017, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα…

Η 18χρονη επιζούσε χάρη στην μηχανική υποστήριξη και οι γιατροί περίμεναν το «θαύμα του εικοσιτετραώρου».

 

Οι γιατροί, ωστόσο, έλεγαν ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη…

Το μήνυμα που έφερε την τραγωδία στην Πετρούπολη

Όπως σας είχε πληροφορήσει το newsit.gr, όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που είχε στείλει η 18χρονη κοπέλα στην μητέρα της.

Σε αυτό έλεγε στην μητέρα της να μην γυρίσει, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει τη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο ίδιο μήνυμα η 18χρονη άφηνε να εννοηθεί ότι θα τον εγκαταλείψει κι εκείνη…

Τότε ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού! Ξεκίνησε να την πνίγει, επιχείρησε να την στραγγαλίσει, ενώ επίσης την χτύπησε. Η κοπέλα αντιστάθηκε, ενώ ο άνδρας είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού.

Η κοπέλα προσπάθησε να φύγει, όμως ο πατέρας της, την πρόλαβε στο διάδρομο. Εκεί, της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Στην συνέχεια ο άνδρας πήγε στο σαλόνι και έριξε καυτό λάδι σε τρία σημεία του διαμερίσματος, ώστε να βάλει φωτιά. Δεν πρόλαβε να ξεφύγει όμως ούτε αυτός, ούτε η κοπέλα.

Και οι δύο βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα…

Το περίεργο της υπόθεσης άρχισε να διαφαίνεται λίγο αφού πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα.

Η πληροφορία πως το νεαρό κορίτσι έφερε άλλου είδους τραύματα, περιέπλεξε τα πράγματα και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» του ανοσιουργήματος…

Στα «μαχαίρια» το ζευγάρι

Για έναν άνθρωπο ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς με απειλές και ξεσπάσματα έκανε λόγο την Παρασκευή, 01.09.2017, η σύζυγος του 55χρονου στην Πετρούπολη, που ξυλοκόπησε βάναυσα την κόρη του στέλνοντάς την σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, πριν τελικά εκείνη ξεψυχήσει σήμερα, Κυριακή 03.09.2017.

Η μητέρα της 18χρονης βρέθηκε σε κατάσταση σοκ στο πλάι της στο ΚΑΤ, και εξομολογήθηκε ότι η συμπεριφορά του 55χρονου ήταν αυτή που την εξώθησε να πάρει τον 13χρονο γιο τους και να φύγει για την Κέρκυρα.

Η άτυχη κοπέλα ωστόσο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει όπως είπε, γιατί θα έδινε πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα, την Πέμπτη 31.08.2017, μία ημέρα μετά την τραγωδία.

Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία.

Ποια η ανακοίνωση του Θριασίου για θάνατο 18χρονης: Μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της

Ποια η ανακοίνωση του Θριασίου για θάνατο 18χρονης που μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη;

Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της 18χρονης που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη και κατέληξε έπειτα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

«Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας ‘Θριάσιο’, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της νεαρής Ε.Κ. η οποία μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ‘Λατσείου’.

Κατέληξε σήμερα 03/09/17 και ώρα 10:20 π.μ. Η αιτία θανάτου διερευνάται από την ιατροδικαστική υπηρεσία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα, την Πέμπτη 31.08.2017, μία ημέρα μετά την τραγωδία.

Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ