Συγκλονίζει o σύντροφος της Ειρήνης: «Πέθανες εσύ, πέθανα κι εγώ…»

0
4570

Ολόκληρη την Ελλάδα συγκλόνισε η ιστορία της 18χρονης Ειρήνης από την Πετρούπολη η οποία έχασε την μάχη με την ζωή μετά τα βασανιστήρια που δέχθηκε από τον πατέρα της. Ο αδίστακτος πα-ΤΕΡΑΣ είχε μαχαιρώσει την κόρη του στο μάγουλο αλλά και τον λαιμό ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να την στραγγαλίσει αλλά και να την κάψει ζωντανή.

Ο θάνατος της συγκλόνισε την μητέρα, τον αδελφό του φίλους της… όλους μας. Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της νεαρής κοπέλας ο σύντροφός της Σπύρος Χρήστου γράφει στον λογαριασμό του στο Φεισμπουκ. Για την δική του Ειρήνη και την δική του τραγωδία.

Εκφράζει συναισθήματα αλλά και τον έρωτα του προς το πρόσωπο της αδικοχαμένης νεαρής. Διαβάστε τις αναρτήσεις του: «Καλο ταξιδι αγγελε μου εφυγες και αφησες τον αντρα σου πισω που σ΄αγαπαει πολυ… και θα σε περιμενω… Γυναικα μου ομορφη ψυχη μου Πριγκιπισσα μου φως της ζωης μου Οικογενεια μου πεθανες εσυ και πεθανα κι εγω ο μισος μαζι σου… Σ’αγαπαω και θα σ’αγαπαω για παντα καλο ταξιδι αγγελε μου σε πηρε εκει ψηλα να σε προσεχει ο θεος διπλα του … Μου λείπεις παρα πολυ… μου λείπεις ηλιαχτιδα μου… Για μενα Εισαι η μονη επιλογη !!! Σε περιμενω πριγκίπισσα μου να σηκωθεις να φυγουμε μαζι αν δεν φυγουμε μαζι δεν φευγω δεν σου πανε εσενα τα κρεβατια στα νοσοκομια Οταν χαμογελαει η ψυχη σου ολα τα αλλα ειναι περιττα».

Πηγή: gossip-tv.gr/nassos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ