Τόλης Σκουλαριώτης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός σχεδιαστής

7
15724

Έφυγε από την ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 51 ετών ο γνωστός σχεδιαστής και στιλίστας Τόλης Σκουλαριώτης. Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των αγαπημένων του.

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο της μόδας η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή, Τόλη Σκουλαριώτη. 

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από ανάρτησή της, η φίλη του Στέλλα Γεωργιάδου.

Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός σχεδιαστής νοσηλευόταν συχνά καθώς αντιμετώπιζε μετά τον εμβολιασμό του με σκευάσματα κατά Covid-19 ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκαζε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

«Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό» είπε αρχικά η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Είχε περάσει μια ηπατίτιδα (σ.σ.: κλασική παρενέργεια των εμβολίων mRNA), όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα πλέον και με την καρδιά του. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι. Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ εχω πάντα στην καρδιά μου“, έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

«Προσπάθησε να βγει, να ζητήσει βοήθεια»

Εμφανώς σοκαρισμένη, η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για την απώλεια του καλού της φίλου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα».

«Και εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μας “έντυσε” στο “Τώρα μου μιλάει”. Είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και, επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους που είχαν δυσκολίες» είπε και πρόσθεσε:

«Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα “έφυγε” από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν φίλο του, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε να πάει στο γιατρό αλλά είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα».

Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας αποχαιρέτισε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και η ηθοποιός, Τραϊάνα Ανανία. “Τολάρα, ξωτικό, αφήνεις κενό”, έγραψε η ίδια.

Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πηγαίνετε να κάνετε και άλλες δόσεις κορόιδα! Όταν εμείς σας τα λέγαμε ήμασταν ψεκασμένοι! Εσείς όμως ακούγατε το Κούλη, το Τσιόδρα, τη Παγώνη, το Βασιλακόπουλο, τη Λινού και όλα τα άλλα σούργελα που σας υστέρησαν ως και το οξυγόνο που αναπνέετε! Και όλοι αυτοί τώρα έχουν 8ψήφιους λογαριασμούς στις τράπεζες χάρη στα τρυπήματα τα δικά σας!

    • Αχ τοξερα ότι θα βρω νέο θέμα να γράψω. Έφυγε από το εμβόλιο. Ας πρόσεχε. Ανδρέα έχεις δίκιο. Γράψε και εσύ ότι μπορείς. Ευκαιρία είναι.

  2. Ο εκλιπών είχε περάσει έμφραγμα παλαιότερα κι ήταν σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Τα υπόλοιπα που τα βρήκατε????????????? Ηπατίτιδες, εμβόλια κι ιστορίες?

    • Μάλλον δεν διάβασες το ρεπορτάζ. Για διάβασε το, εμβολιασμένος ήταν. Πες καλύτερα ότι σου έχει πάει να και άσε τα κούφια λόγια! Πολύ αργά για δάκρυα όμως! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ – ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ¨-))

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ