Έξαλλος ο Κώστας Πρέκας με τον Στέφανο Κασσελάκη: Χυδαίος με αηδιαστικές απόψεις

1
5703

Χειμαρρώδης ο Κώστας Πρέκας σε δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου είπε αρχικά: «Οι κύριοι της Αμερικής θέλουν να φυτέψουν εδώ την νοοτροπία τους».

Πρόσθεσε δε: «Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις που πήρε. Όσον αφορά την οικογένεια που θέλει να φτιάξει με τα δύο αγόρια. Τα αγόρια έχουν άμεση σχέση με τη νοοτροπία των συγκεκριμένων γονέων και πιθανότατα αργότερα να ακολουθήσουν τα αγόρια την πορεία του κυρίου αυτού».

Μάλιστα ο κ. Πρέκας εξήγησε οτι αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη: «Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου ο οποίος είναι χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με την ελληνική πολιτική σκέψη. Η ιστορία αυτού του κυρίου θα λήξει μέσα σε ένα εξάμηνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αξιότιμε κ. Πρέκα. Μια ζωή σας θαυμάζουμε κ οχι άδικα…
    Η σκηνή με το πολυβόλο είναι ισάξια με του Νίκου του Κούρκουλου «οχι άλλο κάρβουνο».
    Οσον αφορά τον πρόεδρο του Σύριζα αλλού παίζεται το παιχνίδι.
    Στην Κω, κάποιος Συριζαίος ………..
    έχει ανάγκη να τον αντιμετωπίζουμε ως προς το ρόλο του (που ποτε δεν νείχε σχέση με τον τίτλο του)
    και οχι σχετικά με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του και συνάψεις σχέσεων εκμεταλλευόμενος καταστάσεις με μαθήτριες. Μην κοιτάτε πίσω απο τα φαινόμενα, αρκεστείτε στο ρόλο.ΠΡΙΤΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ