ΑΝΤ1: «STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ» με διοργανωτή τον Ν. Μπάμπαλη & σκηνοθέτη τον Μ. Βιντιάδη

0
372

Ο Μεγακλής Βιντιάδης αναλαμβάνει τη σκηνοθετική επιμέλεια στα Πανελλήνια Καλλιστεία «STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»

Ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο σκηνοθέτης των πιο μεγάλων επιτυχιών στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και όλων των Διαγωνισμών Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκαν από τον ΑΝΤ1, επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική showbiz, αναλαμβάνοντας την σκηνοθετική επιμέλεια των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017!
Ο κ. Βιντιάδης αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση του διοργανωτή των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» κ. Νίκου Μπάμπαλη να αναλάβει την σκηνοθετική οργάνωση του θεσμού. Η παρουσία του δημοφιλή σκηνοθέτη στο τόσο νευραλγικό πόστο των «Star Ελληνική Ομορφιά», υποδηλώνει τη διάθεση του διοργανωτή και των συνεργατών του για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης. Μίας διοργάνωσης που έχει ως στόχο να επαναφέρει στους διαγωνισμούς ομορφιάς την χαμένη αίγλη τους και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον όλων για τον θεσμό των καλλιστείων.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 2α Πανελλήνια Καλλιστεία Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» άρχισε!

Δηλώσεις συμμετοχής

Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα Πανελλήνια Καλλιστεία Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά 2017», μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στη σχετική φόρμα συμμετοχής και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος, που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:
http://beautycontest.starellinikiomorfia.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ