Αρχική Ειδήσεις Life Style Φόρεσε το στέμμα της «Star Ελληνική Ομορφιά» η Κωνσταντίνα Σοφιανού!

Φόρεσε το στέμμα της «Star Ελληνική Ομορφιά» η Κωνσταντίνα Σοφιανού!

0
1550

Λάμψη, ομορφιά, διασκέδαση… Το τρίπτυχο που ακολούθησαν οι διοργανωτές των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και ανέδειξαν την πιο ωραία της Ελλάδας. Το όνομα αυτής; Κωνσταντίνα Σοφιανού… Από την Αθήνα, αλλά τα τελευταία χρόνια μόνιμη κάτοικος Κρήτης! Η πανέμορφη Κωνσταντίνα (Κόνα για τους φίλους της) φόρεσε το στέμμα της «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/7) στο «Ακρωτήρι W»!

Ένας διαγωνισμός του οποίου ηγείται ο Νίκος Μπάμπαλης και που έδειξε ότι ξέρει τον τρόπο να επαναφέρει τα ελληνικά καλλιστεία στο επίπεδο που τους αρμόζουν. Έδωσε παράλληλα σε όλους όσοι τα είδαν διά ζώσης τη δυνατότητα να θυμηθούν πώς γίνονταν τα καλλιστεία στις παλιές καλές εποχές… Διότι δεν ήταν μόνο οι 19 πανέμορφες κοπέλες που άφησαν άπαντες με το… στόμα ανοικτό!

Ήταν ο χώρος, η οργάνωση, τα χορευτικά, αλλά και η μουσική επένδυση της βραδιάς.
Η νεαρή Κωνσταντίνα Σοφιανού, βέβαια ήταν εκείνη που έφυγε με το πιο πλατύ χαμόγελο στο τέλος της βραδιάς. Τα δάκρυα στο πρόσωπό της ήταν δάκρυα χαράς, καθώς είχε κερδίσει εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής και στο τέλος του event φόρεσε το στέμμα της πιο ωραίας της Ελλάδας, κερδίζοντας παράλληλα και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς Ομορφιάς.

Αναπληρωματική «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 αναδείχθηκε η 21 ετών Τζένη Πλάκου επίσης από την Αθήνα, ενώ τον τίτλο της «Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 φόρεσε η 23χρονη Αγγελική Σπηλιωτοπούλου που έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα. Ο τίτλος της «Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 «πήγε» στην 17χρονη Έλενα Μαγουλά!
«Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 στέφθηκε η μόλις 16 ετών Αμαλία Καγιανιώτη από τη Χίο, ενώ «Β’ Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 ήταν η επίσης 16 ετών Βίκυ Κώστογλου από τις Σέρρες.

Πέραν των βασικών τίτλων αξίζει να τονιστεί ότι δόθηκαν ακόμη οι ειδικοί τίτλοι:
Miss Τουρισμός Ελληνική Ομορφιά: Μαριεύη Φραγκάκη
B’ Miss Τουρισμός Ελληνική Ομορφιά: Βίβιαν Τσιμιλά
Miss Face Ελληνική Ομορφιά: Κλαίρη Πιέτρι
Miss Φιλία Ελληνική Ομορφιά: Ειρήνη Παπασυννεφάκη
Miss Topmodels Ελληνική Ομορφιά: Σελένα Παπασυννεφάκη
Miss Body Ελληνική Ομορφιά: Γεωργία Εμμανουήλ

Το «Ακρωτήρι W» γέμισε ασφυκτικά, σε μία «μαγική» βραδιά, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα. Ειδικό ρόλο στη βραδιά είχε το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που μόλις πριν μερικούς μήνες πριν είχε συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor.
Άκης Δείξιμος, Droulias Brothers και Κατερίνα Νάκα με το εκρηκτικό τους στυλ ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το πιο in στέκι για την διασκέδαση στην Αθήνα, ενώ την υπέροχη βραδιά «έντυσαν» χορευτικά ο Γιάννης Πετούσης που ήρθε από την Κω ειδικά για τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και το χορευτικό συγκρότημα Dance Studio by Miler and Georgia.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις 19 συμμετέχουσες να εμφανίζονται στην πασαρέλα με εμφανίσεις από την κολεξιόν του Οίκου Μόδας «Princess» και φορώντας γυαλιά ηλίου από τα οπτικά Φλεβαράκη, ενώ περπάτησαν με υποδήματα Kokoshoe.Το θερμόμετρο ανέβηκε στα… κόκκινα, όταν οι 19 πανέμορφες φιναλίστ των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, τήρησαν την παράδοση που εδώ και 60 χρόνια θέλει τις συμμετέχουσες των διαγωνισμών ομορφιάς να «παρελάσουν» με μαγιό! Μία… παράδοση που τίμησαν, φορώντας τα μαγιό που είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του Διαγωνισμού Ομορφιάς, από την εταιρία Erka Mare!Και μετά το μαγιό, οι φιναλίστ έκαναν… πρόβα νυφικού! Οι συμμετέχουσες περπάτησαν στην πασαρέλα με νυφικά του Οίκου Νυφικών Χουντάλα, πριν κάνουν την τελευταία, αλλά και πιο σημαντική εμφάνισή τους που έκρινε εν πολλοίς και την τελική κατάταξη.

Τα βραδινά φορέματα που φέρουν την υπογραφή «Princess» της κυρίας Άννας Ταβουλαρίδη και τα οποία είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις 15 φιναλίστ του Διαγωνισμού Ομορφιάς, δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν, όπως επίσης και τα χειροποίητα υποδήματα διά χειρός Kokos shoes, με τα οποία περπάτησαν όλη τη βραδιά τα κορίτσια.
Τα χτενίσματα της βραδιάς το ανέλαβε η εταιρία KYANA Professional Hair Products με το επιτελείο της αλυσίδας κομμωτηρίων Blow. Το make up των φιναλίστ επιμελήθηκε η make up artist Βασιλική Μπέσιου και το επιτελείο της.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης «υπέγραψε» ο Μεγακλής Βιντιάδης, έχοντας στο πλευρό του τους επί σειρά ετών συνεργάτες του Θανάση Ζώη και Διονύση Δημητρακόπουλο, την οργάνωση και τον συντονισμό είχε η Miss Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, την οργάνωση παραγωγής ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαμπάρας, ενώ υπεύθυνος για τα social media ήταν ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.


Οι νικήτριες έφυγαν από το «Ακρωτήρι W» «φορτωμένες» πέραν από τη χαρά της επιτυχίας, αλλά και με πλούσια δώρα. Στις νικήτριες δόθηκαν: – Ένα ολοκληρωμένο κόσμημα Swarofski από την κυρία Λίλιαν Παπουτσόγλου- Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Teleunicom έδωσε από ένα κινητό τηλέφωνο Wiko στις έξι κοπέλες που κατέκτησαν τους βασικούς τίτλους της βραδιάς.- Ένα υπέροχο φόρεμα προσφορά της εκπληκτικής σχεδιάστριας μόδας Cristina Pacurar- Η επιχείρηση Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε. και η διάσημη ανά το πανελλήνιο επιχειρηματίας προσφέρει δύο μοναδικά σε ποιότητα και αξία δώρα στις εστεμμένες του Διαγωνισμού. Ένα υπέροχο χειροποίητο χαλί, από μαλλί και μετάξι, σε σχέδιο Jaldar και ένα υπέροχο μαξιλάρι Roberto Cavalli- «Η Ομορφιά είναι Χάρισμα και η Γνώση είναι Δύναμη», είναι το μήνυμα το οποίο συνοδεύει τη μεγάλη χορηγική συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ και των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά», με την πρώτη εστεμμένη να κερδίζει μία υποτροφία διετούς φοίτησης για όποια ειδικότητα επιλέξει.
Την κριτική επιτροπή της βραδιάς απάρτιζαν οι: Μεγακλής Βιντιάδης (πρόεδρος), Μάκης Δάναλης, Γιάννης Βασιλειάδης, Λάμπρος Κουζουνάς, Αλέξανδρος Καλλέργης, Δέσποινα Μοιραράκη, Γκαμπριέλα Μπάνου, Λίλιαν Παπουτσόγλου, Ρένα Φλεβαράκη, Σταύρος Ποντίκης, Έλενα Μοσκιού (Miss Ελλάς 1987), Σοφία Αλεξανδροπούλου (Miss Ελληνίδα 1992), Παύλος Μάμαλος (χρυσός Παραολυμπιονίκης).

Η διοργάνωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία και όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι που «έτρεξαν» το όλο project, σε αυτό συνετέλεσαν και όλοι οι χορηγοί τους οποίους και ευχαρίστησαν… Ιδού ποιοι ήταν αυτοί:
• Το Penarrubia που πρόσφερε τους υπέροχους χώρους του για τις πρόβες μας και την προετοιμασία των φιναλίστ
• Το ξενοδοχείο Theoxenia Pireus, που φιλοξένησε τις φιναλίστ
• Η εταιρία Teleunicom και τα κινητά τηλέφωνα WIKO
• Η Europcar
• Η Jeep Hellas
• Η κυρία Άννα Ταβουλαρίδη και τα Princess
• Η εταιρία KYANA
• Η αλυσίδα κομμωτηρίων Blow που επιμελήθηκε τα χτενίσματα των φιναλίστ
• Η κυρία Ρένα Φλεβαράκη και τα Οπτικά Φλεβαράκη
• Η εταιρία ενοικίασης και εμπορίας επαγγελματικών συστημάτων ήχου, φωτός και εικόνας Καραμαλέγκος Bros
• Ο κύριος Γιώργος Κορακιανίτης που με τα υποδήματά του Kokoshoe περπάτησαν οι κοπέλες στην πασαρέλα
• Η εταιρία Erka Mare με τα υπέροχα μαγιό της
• Τα νυφικά Χουντάλα
• Η make up artist Βασιλική Μπέσιου και το επιτελείο της
• Η κυρία Λίλιαν Παπουτσόγλου
• Η Roseto Eventi για τις ανθό-δημιουργίες της
• Η εταιρία Mycarsexpert
• Η Oriflame
• Η κυρία Δέσποινα Μοιραράκη
• Η σχεδιάστρια Μόδας Cristina Pacurar
• Ο όμιλος Ξυνή με την υποτροφία και τη στήριξή του
• Η Sport Design για τα κομψότατα ρολόγια που πρόσφερε στις φιναλίστ
• Οι υπευθύνοι του «Ακρωτήρι W» και ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου για την άψογη συνεργασία…
• Το Τοκ Τοκ, το Εν πλώ και το ViVe Mare για τη φιλοξενία τους
• Καθώς και το Tony Bonnano

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν: topmodels.grinfobasket.gr, Epsilon TV, Star, XFM 94,3, bizznews,.gr, σεσκέψεις, sfera 102,2 και Zougla.gr, espresso, Άποψη, Πρώτο Θέμα, gossip-tv.gr

Πηγή: topmodels.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ