Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Όλα τα φλας στην Μπριζίτ – Δείτε τι φόρεσε και έκλεψε την παράσταση

0
978

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφθασε στις 12:50 ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, μαζί με τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Τον κ. Μακρόν και τη σύζυγό του υποδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ έκλεψε την παράσταση, καθώς εμφανίστηκε με άσπρη αμάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι, μαύρες γόβες και άσπρη τσάντα.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσίασε με σικ εμφάνιση η Μπριζίτ Μακρόν: Κομψό σύνολο, γόβα στιλέτο, Louis Vuitton. Μύρισε Παρίσι [φωτο]

Πώς εμφανίστηκε στην Αθήνα η φινετσάτη Μπριζίτ Μακρόν;

Έκλεψε τις εντυπώσεις η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, με την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Γαλλικό αέρα κομψότητας και στυλ έφερε μαζί της η Μπριζίτ Μακρόν η οποία συνοδεύει διακριτικά τον σύζυγό της στο ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Η 64χρονη σύντροφος του Εμανουέλ Μακρόν, προκάλεσε σχόλια -πικρόχολα αλλά και θαυμασμού-από τη πρώτη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στο πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας τόσο για τη διαφορά ηλικίας αλλά και για την ιδιαίτερη φινέτσα που διακρίνει το ντύσιμό της.

Η κυρία Μακρόν, επέλεξε ασπρόμαυρο look, ένα αμάνικο λευκό πουκάμισο και ένα εφαρμοστό μαύρο παντελόνι που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της.

Την εμφάνιση συμπλήρωσαν οι δυο σικ μαύρες γόβες -στιλέτο με χρυσές λεπτομέρειες πάνω στις οποίες ισορροπούσε με χάρη και μια λευκή τσάντα Louis Vuitton.

 

Χαλαρή και πάντα χαμογελαστή η Μπριζίτ Μακρόν χαιρέτισε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο που υποδέχτηκε το προεδρικό ζευγάρι στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια αναχώρησαν για την πλατεία Συντάγματος.

Στο Προεδρικό Μέγαρο την υποδέχθηκε η σύζυγός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βλασία.






ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ