Σετ ημιμόνιμου με φουρνάκι

0
17

Θέλετε να δημιουργήσετε το όνειρο σας μανικιούρ στην άνεση του σπιτιού σας; Επιλέξτε ένα υβριδικό σετ ημιμόνιμου με φουρνάκι.

Λατρεύετε τη στιγμή όταν βγαίνετε από τον κομμωτήρα με νέα υβριδικά; Θέλετε να επιτύχετε τον ίδιο διαρκή και όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να βγείτε από το σπίτι; Ο καθένας μπορεί να μάθει από τους επαγγελματίες πώς να κάνει σωστό υβριδικό μανικιούρ – αρκεί να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, που είναι το σετ ημιμονιμου με φουρνακι. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τι να προσέξετε κατά την επιλογή του εξοπλισμού και πώς να δημιουργήσετε το πρώτο σας υβριδικό μανικιούρ στο σπίτι.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σετ ημιμονιμου με φουρνακι;

Κατά την επιλογή ενός σετ, το σημαντικότερο είναι να ελέγξετε αν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ για τη δημιουργία υβριδικού μανικιούρ. Καταρχάς, το σετ ημιμονιμου με φουρνακι πρέπει να περιλαμβάνει:

Βάση – προστατεύει την επιφάνεια του νυχιού και διατηρεί το υβριδικό βερνίκι ή το ζελ.

Κορυφή – προστατεύει το χρώμα του υβριδικού βερνικιού και προσδίδει λαμπερό ή ματ φινίρισμα.

Υβριδικά βερνίκια.

Καθαριστικό – αφαίρεση λιπαρών ουσιών από το βερνίκι και την επιφάνεια του νυχιού.

Αξεσουάρ, όπως ανθρακοκάλυμματα, ξύλινα στικ, ναυάγια νυχιών.

Ασετόνη.

Λάμπα UV/LED – πολυμερίζει τα νύχια.

Αυτό είναι το ελάχιστο εξοπλισμός που χρειάζεστε για να κάνετε μια βασική υβριδική μανικιούρ. Σε περίπτωση αγοράς ενός σετ μέσω του Διαδικτύου, μόλις λάβετε την παραγγελία σας, ελέγξτε προσεκτικά το περιεχόμενο του πακέτου – αν λείπει κάποιο τμήμα, επικοινωνήστε το συντομότερο με τον πωλητή.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα αρχικό σετ για υβριδικό μανικιούρ ή να επιλέξετε τα προϊόντα μόνοι σας;

Αν μόλις ξεκινάτε την περιπέτεια του υβριδικού μανικιούρ, εμπιστευθείτε τους παραγωγούς που προσφέρουν έτοιμα σετ για υβριδικό μανικιούρ. Έτσι, θα είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα βήμα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα – το σετ είναι πιο οικονομικό.

Γι’ αυτό, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με προϊόντα από την ίδια μάρκα, για να είστε βέβαιοι ότι το υβριδικό μανικιούρ θα είναι ακριβώς όπως πρέπει. Δεν θα ανησυχείτε ότι οι στρώσεις του βερνικιού θα ξεφλουδίσουν ή ότι τα νύχια δεν θα πολυμεριστούν σωστά και τα υβρίδια θα αποκολληθούν γρήγορα.

Ποιο σετ υβριδικού με λάμπα να επιλέξετε για αρχάριους;

Έχετε δύο επιλογές: ένα βασικό σετ ημιμονιμου με φουρνακι σε προσιτή τιμή ή ένα λίγο ακριβότερο σύνολο που περιλαμβάνει περισσότερα προϊόντα. Εάν πρόκειται να κάνετε υβριδικό μανικιούρ εντελώς sporadyczα, επιλέξτε την πρώτη επιλογή. Αν, αντίθετα, σχεδιάζετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια υβριδικού μανικιούρ σε διάφορα χρώματα, σχέδια και φινιρίσματα, επιλέξτε τη δεύτερη επιλογή. Σε αυτή θα βρείτε επίσης μια λάμπα με μεγαλύτερη ισχύ (π.χ. 24 W / 48), που θα προσφέρει άριστη πρόσφυση του υβριδικού μανικιούρ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να προσθέσετε επιπλέον υβριδικά βερνίκια και πιο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως μια φρέζα, καθώς και αξεσουάρ για τη φροντίδα των νυχιών και των παρωνυχίδων, ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι τα στάδια ενός βασικού υβριδικού μανικιού;

Η δημιουργία ενός κλασικού υβριδικού μανικιού – δηλαδή με τη χρήση μόνο μιας βάσης, ενός χρώματος βερνικιού και ενός τοπ – δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται αρχικά. Πώς φαίνεται αυτό στα διάφορα στάδια; Θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό αυτό!

  1. Το σημαντικότερο είναι να δώσετε αρχικά σχήμα στα νύχια χρησιμοποιώντας ένα αρχείο, στη συνέχεια να απομακρύνετε και να κόψετε τα δέρματα και, τέλος, να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού χρησιμοποιώντας ένα πολιρόμενο τετράγωνο ή ένα αρχείο.
  2. Στο επόμενο βήμα, είναι σημαντικό να διανείμετε ομοιόμορφα μια λεπτή στρώση της βάσης μετά την αφαίρεση του λίπους από το νύχι με ένα βαμβάκι που έχει απορροφήσει καθαριστικό, την οποία στη συνέχεια πολυμερίζουμε υπό τη λειτουργία της ανοιγμένης λάμπας για τον κατάλληλο χρόνο (η πληροφορία αναγράφεται πάντα στις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία). Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή μιας στρώσης του υβριδικού βερνικιού και, στη συνέχεια, του τοπ.
  3. Τέλος, σκουπίστε τα νύχια σας με τον καθαριστικό και απολαύστε το υβριδικό μανικιούρ των ονείρων σας!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ