Επώνυμα ρούχα Peace & Chaos και τσάντες Elena Athanasiou για ακαταμάχητο στυλ

0
483

Οι επιλογές που κάνετε στο ντύσιμό σας είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς λειτουργικές. Η μόδα και το στυλ είναι μια μορφή προσωπικής έκφρασης και γι’ αυτό επιλέγουμε ρούχα και αξεσουάρ που εμπνέουν και εντυπωσιάζουν, δημιουργώντας το δικό μας fashion statement.

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε εμφανίσεις που θα σας κάνουν talk of the town, τα επώνυμα ρούχα Peace & Chaos και οι εντυπωσιακές επώνυμες τσάντες Elena Athanasiou Bags που υπογράφει η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Έλενα Αθανασίου, σας περιμένουν στο Artisti με ακόμη περισσότερα κορυφαία brands.

Ειρήνη και Χάος στην γκαρνταρόμπα σας

Τα επώνυμα ρούχα κάνουν τη διαφορά και ξεχωρίζουν σε κάθε σας εμφάνιση. Με απίθανα 60s prints, μοντέρνες γραμμές και πολύχρωμα σχέδια, η εντυπωσιακή κολεξιόν Peace & Chaos που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti, είναι κάτι πραγματικά μοναδικό. Φορέματα με ασορτί καπέλα και τσάντες, ολόσωμες φόρμες και παντελόνια, κομψές μίνι φούστες και πολύχρωμα πουκάμισα και ζακέτες είναι μόλις μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στην κολεξιόν Peace & Chaos με ελληνική υπογραφή.

Ιδανικά και για color blocking ντυσίματα, επιλέξτε τα και τολμήστε να τα συνδυάσετε με τα πιο bold αξεσουάρ για αποτέλεσμα που μαγνητίζει τα βλέμματα και σας μετατρέπει στο απόλυτο fashion icon.

Η μόδα στο χέρι σου

Οι τσάντες είναι must have αξεσουάρ για να συμπληρώσει κάθε σας εντυπωσιακή εμφάνιση. Ειδικά αν έχουν επώνυμη υπογραφή από την Έλενα Αθανασίου, τότε αποτελούν το απόλυτο item για κάθε στιγμή της ημέρας. Οι επώνυμες τσάντες Elena Athanasiou bags έχουν πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και διαφορετικά μεγέθη, από mini clutch μέχρι σακίδιο, που μπορούν να σας ακολουθήσουν κάθε στιγμή της ημέρας και σε όλες τις κοινωνικές περιστάσεις.

Από δέρμα κορυφαίας ποιότητας, κατασκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια και φυσικά εντυπωσιακά χρώματα που ξεχωρίζουν, οι επώνυμες τσάντες Elena Athanasiou bags είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε για να ολοκληρώσετε το στυλ σας και σας περιμένουν εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ