Γυναικεία εσώρουχα από τα καλύτερα υφάσματα για απόλυτη άνεση και τέλεια εφαρμογή

0
728

Τα εσώρουχα αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για κάθε γυναικεία ντουλάπα και, συνήθως, τα βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία. Βολικά και άνετα για τις καθημερινές υποχρεώσεις και τη δουλειά, αλλά και extra θηλυκά και sexy για τις πιο προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές.

Τα γυναικεία εσώρουχα της ελληνικής εταιρίας Minerva φρόντιζαν ανέκαθεν για κάθε ανάγκη της γυναίκας, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών κάθε σύγχρονης γυναίκας, όσες δεκαετίες και αν έχουν περάσει από την ίδρυσή της.

Invisible Fimelle Push Up σουτιέν σε  πετρόλ. Διατίθεται, ακόμη, σε σομόν, στην απόχρωση του βατόμουρου ή σε ιδιαίτερη salmon και σε ποικιλία μεγεθών για να επιλέξεις το κατάλληλο.

 

Τα σουτιέν της συλλογής απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος και οι ανάγκες τους.

Μπορείς να αναζητήσεις σε μεγέθη από 65B έως και 95F το ιδανικό push up σουτιέν που θα αναδείξει μοναδικά το στήθος σου, από βαμβάκι ή άλλα ποιοτικά υφάσματα, σε μαύρο ή  στο χρώμα του δέρματος, που πρέπει πάντα να υπάρχει στο συρτάρι σου, και σε άλλες φανταστικές αποχρώσεις.

Βρες, βαμβακερά ή από άλλες υφές, bralette tops σε διάφορα χρώματα, ακόμα και θηλασμού για τις μανούλες που ψάχνουν πολύ βολικά σουτιέν και, τέλος, μην ξεχάσεις να εξερευνήσεις τις επιλογές σε strapless bras, που σου είναι χρήσιμα σε διάφορες περιστάσεις.

Τα γυναικεία σλιπάκια, που μπορείς να αναζητήσεις, πραγματικά θα σε κατακτήσουν.

Εξερεύνησε τις επιλογές σου σε πιο πρακτικά για την καθημερινότητα ψηλόμεσα, culotte ή rio και, ακόμα, πιο sexy string, tanga, hipster ή brazilian και full brazil bottoms.

Η ποικιλία ανάμεσα σε μονόχρωμα σλιπάκια σε μαύρο, κόκκινο, βιολετί, ροζ, πετρόλ και σε πολλά άλλα χρώματα ή σε εντυπωσιακά μοτίβα, όπως πουά και φλοράλ σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς θα σε κάνει να τα θέλεις όλα!

 

Μπες τώρα στο minerva.gr για να βρεις τα γυναικεία εσώρουχα που θα ανανεώσουν φέτος την γκαρνταρόμπα σου και απόκτησέ τα στις καλύτερες τιμές και με την εγγύηση της αναγνωρισμένης εταιρίας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ