Απίστευτο: Δείτε πόσοι μετασεισμοί έχουν χτυπήσει τα Ιωάννινα – Προειδοποίηση – «βόμβα» Παπαζάχου

1
125

Η φωτό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

seismos-skulos

Σε εκατοντάδες μετρώνται οι μετασεισμοί που έχουν χτυπήσει την πόλη των Ιωαννίνων από χθες το βράδυ.

Δείτε τον «απολογισμό» της μετασεισμικής ακολουθίας στην παρακάτω φωτογραφία, όπως αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
6

 

Προειδοποίηση – «βόμβα» Παπαζάχου για τον ισχυρό σεισμό στα Ιωάννινα

Προειδοποίηση - «βόμβα» Παπαζάχου για τον ισχυρό σεισμό στα Ιωάννινα

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε καθησυχαστικοί, ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο καθηγητής και διευθυντής του Τομέα Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Παπαζάχος, για την ισχυρή δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών, που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/10/2016) στις 23:14, 12 χλμ βορειοδυτικά των Ιωαννίνων.

«Αυτή τη στιγμή η σεισμική ακολουθία είναι σε πλήρη εξέλιξη με πολλούς και ισχυρούς σεισμούς» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαζάχος συμπληρώνοντας: «Λόγω του ιστορικού που έχει η περιοχή και του χώρου που έχει διεγερθεί, αλλά και του μεγέθους και του αριθμού των ισχυρών σεισμικών δονήσεων που καταγράφονται, δεν μπορούμε να είμαστε καθησυχαστικοί και οι αρμόδιες αρχές και η τοπική κοινωνία οφείλουν να κινηθούν με βάση το χειρότερο σενάριο, ότι δεν ήταν ο κύριος σεισμός».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εδρες τις πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομο Ιωαννινων.Αυτο δεν ξαναγινε.Τριζουν τα εγκατα της γης.Και λιγο εκανε παλι καλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ