Άγνωστες πτυχές της ζωής του Γρίβα: Η σχέση με τον «Σαμπρέλα» – Τα είδαν όλα οι αστυνομικοί

1
2104

Ποιες οι άγνωστες πτυχές της ποινικής ζωής του Γρίβα;

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι το πιθανότερο κίνητρο της ενέδρας θανάτου, έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά, στον μπράβο νυχτερινών μαγαζιών με… πλούσιο βιογραφικό, από ποινικές πράξεις, Βασίλη Γρίβα.

Η εν ψυχρώ εκτέλεσή του έγινε από τέσσερις δράστες , μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών, αλλά και του ίδιου του παιδιού, το οποίο μόλις είχε αφήσει στο σχολείο. Πιθανολογείται μάλιστα ότι οι δράστες μπορεί να εκτελούσαν κάποιο «συμβόλαιο θανάτου»

Ο Βασίλης Γρίβας, δραστηριοποιείτο στη νύχτα. Μάλιστα, είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα, ενώ τον Ιανουάριο του 2003 είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλίτωσε από θαύμα.

Δεξί χέρι του “Σαμπρέλα

Ο Βασίλης Γρίβας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήταν το δεξί χέρι του βαρυποινίτη με τα προσωνύμια, Σαμπρέλας, Καράφλας και Νταίζη που είχε ανοίξει πόλεμο με ηγετικά στελέχη της GREEK MAFIA και πριν από μερικούς μήνες είχε δεχθεί μαχαιριές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από δύο Αλβανούς που είχαν συλληφθεί ως συνεργοί του δράστη που αιματοκύλησε ένα μπαρ στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας δεν αποκλείουν αυτή η επίθεση να έχει σχέση με το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου…

Το χρονικό της εκτέλεσης

Λίγο μετά τις 8:00 ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι θανάτου έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.

Αφότου άφησε το παιδί του ο Βασίλης Γρίβας και απομακρύνθηκε από την είσοδο του σχολείου οι τέσσερις ένοπλοι τον «γάζωσαν» τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Μάλιστα, θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους έκαψαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Αγαμέμνονος, λίγα μέτρα από το σημείο, που δολοφόνησαν τον Γρίβα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο συμβάν τραυματίστηκε, μία γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος. Ευτυχώς ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ