Κοσμοσυρροή από άθεους στο πάρτι κρεατοφαγίας: Εξοργισμένοι με… [φωτο, video]

9
3327

Πόσοι άθεοι συγκεντρώθηκαν στο πάρτι κρεατοφαγίας στη Θεσσαλονίκη και τι ζήτησαν;

Δεκαπέντε ολόκληρα άτομα που δήλωσαν άθεοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη την Μ. Παρασκευή για την εκδήλωση κρεατοφαγίας.

Οι άθεοι ήταν εξοργισμένοι με την έλλειψη επιλογών που βιώνουν τις μέρες του Πάσχα.

Τα αιτήματα τους αφορούσαν τα πάντα, από το φαγητό έως και τις επιλογές στην τηλεόραση.

Σε δηλώσεις τους μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι δεν θέλουν να τους κοιτάνε με μισό μάτι στο γραφείο εάν φάνε ένα σάντουιτς με ζαμπόν και ότι βαρέθηκαν να βλέπουν τις ίδιες ταινίες για τη σταύρωση κάθε χρόνο στην τηλεόραση.

Τα 15 άτομα κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος για να δειπνήσουν.

Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου της ένωση αθέων, Αναστασίας Ντάνου.

“Δε μπορείς να φας πουθενά σαν άνθρωπος, δε μπορείς να έχεις ένα σάντουιτς με ζαμπόν στο γραφείο γιατί σε κοιτούν με μισό μάτι και κάποιος είπε, έτσι μου ‘ρχεται να πάρω κρέατα και να αρχισω να τα ψήνω. Και φωνάζει ένας δε βρισκόμαστε όλοι μαζί να τα φάμε; Και λέει ένας τρίτος, θα είναι σα τον μυστικό δείπνο. Και λέει ένας άλλος, τι μυστικός ρε, ολοφάνερος!”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ εγώ άθεη είμαι, αλλά αυτό είναι καθαρά δικό μου θέμα, όπως το θέμα της πίστης γενικώς είναι προσωπική υπόθεση του καθενός…. Αλλά αυτό το πράγμα είναι τουλάχιστον εμετικό κ πραγματικά ντροπή τους! Προσωπικά δεν ένοιωσα ποτέ ούτε καταπιεσμενη, ούτε να με στραβωκοιτανε ούτε τίποτα… Κ τρώω κ ότι θέλω όλο το χρόνο. Πρέπει δλδ να πάρω όλη μου τη παρέα να γυρίσω όλα τα σουβλατζιδικα Μ.Παρασκευη; Για να αποδείξω τι ακριβώς;; Ντροπή κ αίσχος! Δε θα έπρεπε καν να υπάρχει αυτή η ένωση. Αίσχος

  2. Αν θεωρούν ότι καταπιέζονται με τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας και τις ταινίες της τηλεόρασης, σκέψου τι θα τραβούσαν αν ζούσαν σε καμιά θεοκρατική χώρα της Ανατολής. Εκεί να δεις επιλογές…

  3. Και φυσικά πια καλύτερη μέρα για να φάνε κρέας δημόσια, απο τη Μεγάλη Παρασκευή. Απλά έτυχε να είναι μια μέρα πένθους για την ορθοδοξία, όχι ότι θέλουν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και να γίνουν θέμα συζήτησης. Ουστ!!!

  4. οι αθεοι γιατι ειναι μονο εναντιον των ορθοδοξων?γιατι δεν λενε εναντιον των ισλαμιστων?

    ειναι πολλα τα δολλαρια απο το αμερικα.

  5. Οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για πολιτικές συζητήσεις, όσο και αν επιμένουν τα ρετάλια της αριστεράς να προκαλούν, με αλγεινή τρόπο, το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Από τη μία έχουμε προκλητική δημόσια κρεατοφαγία ανήμερα της Μ. Παρασκευής, λες και τους απαγόρεψε κάποιος να τρώνε κρέας όποτε αυτοί θέλουν, και από την άλλη επαίσχυντες δηλώσεις για την μεταφορά του Αγίου Φωτός. Ο χριστιανικός κόσμος έχει πολύ καλύτερα και πιο ουσιώδη ζητήματα να ασχοληθεί αυτές τις μέρες και δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία, χρονιάρες μέρες, να σχολιάσουμε τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές κινήσεις των αριστερών, κοινώς να πέσουμε στο επίπεδό τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ