Έφυγε απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή Ο Αντγος εα Νακόπουλος Γεώργιος | Είχε υπηρετήσει στην Κω

1
12936

Έφυγε απρόσμενα και πρόωρα απο την Στρατιωτική οικογένεια Ο Αντγος εα Νακόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξκων Πυροβολικού (ΣΑΑΠΒ), ένας άριστος Αξκος, ένας λαμπρός Πατριώτης και άριστος Οικογενειάρχης.
Ο Στρατηγός είχε σημαντική επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Σεμνός, ουσιαστικός και ενθουσιώδης, άνθρωπος με αρχές, αξίες και οράματα, ένας μαχητής, μία ηγετική φυσιογνωμία.
Με την αξιοπρέπειά του, την ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα, την αγάπη του για τον στρατό, την επιβλητική του παρουσία δίδαξε σε όλους εμάς τους συναδέλφους του. την ανεκτίμητη αξία και τιμή που έχει ο Αξκος που υπηρετεί δίχως ανταλλάγματα την πατρίδα αλλά και τον άρρηκτο δεσμό του συναδέλφου και φίλου.
Στρατηγέ με τίμησες με την φιλία και την αγάπη σου και εγώ με την σειρά μου προσπάθησα να ανταποκριθώ.
Παίρνεις μαζί σου, στη γειτονιά των Αγγέλων, την αγάπη της οικογένειάς σου και την γλυκιά ανάμνηση καρδιάς που κρατάμε όλοι μας για σένα Στρατηγέ, σαν φυλαχτό να σε φυλάει στο αλαργηνό σου αυτό ταξίδι.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γής που θα σε σκεπάσει.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, 15.00 ω, στον Ι.Ν Αναλήψεως στα Βριλήσσια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιώργο πως ??? Γιατί γιατί ???? Γιατί τόσο απρόσμενα κ ξαφνικά !!!!!! Άφησες την Ιωάννα μόνη , κ απαρηγόρητη . Αθάνατος !!!!! καλό παράδεισο ,καλή Ανάσταση !!! Στρατηγέ της καρδιάς μας !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ