Αλεξανδρούπολη: Ο 15χρονος πήγε να βγάλει φωτογραφία με φανέλα του ΠΑΟΚ και έπεσε από την ταράτσα

0
4545

H ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αδικοχαμένο 15χρονο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Ο 15χρονος φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια, ενώ αργότερα στην προσπάθειά του να βγάλει μια φωτογραφία πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό και βρέθηκε στο κενό.

Ο 15χρονος μια ημέρα πριν την τραγωδία είχε τα γενέθλιά του: «Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, «παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες»» δήλωσε ο παππούς του χθες στο Star.

Όπως ανέφερε επίσης ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο» δήλωσε. Μάλιστα, όπως ανέφερε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανάρτησή της, ο 15χρονος προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με φανέλα του ΠΑΟΚ πέφτωντας στο κενό.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 15χρονου.

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση «βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα».

Αλεξανδρούπολη: «Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός για να πάω στο νοσοκομείο και μας ανακοίνωσαν ότι πέθανε» λέει η γιαγιά του 15χρονου

«Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο, δεν αντέχει», είπε η γιαγιά του 15χρονου αγοριού από την Αλεξανδρούπολη

alexandroupoli

Τη ζωή του έχασε χθες ένας 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Πηροο

Όλα έγιναν όταν ο 15χρονος πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να βρεθεί στο κενό και πέφτοντας στο τσιμέντο να χάσει την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Σε εκπομπή του Mega μίλησε η γιαγιά του παιδιού λέγοντας «Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε μα βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και ο παπάς και το απόγευμα θα ερχόταν από εδώ το παιδί. Αλλά… ήρθαν στο σπίτι και μου λέει ‘’θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’’. Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω ‘’δεν πάω’’, ‘’όχι πάμε λέει’’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν ότι πέθανε. Δύσκολα. Τι να σου πω.. ο μπαμπάς του. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ