Ρόδος: 38χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο σπίτι του και πέθανε

5
12578

Ρόδος: Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο σπίτι του και πέθανε

Υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Απροσδόκητη τροπή έλαβε έρευνα της αστυνομίας σε σπίτι 38χρονου στη Ρόδο. Ο άνδρας κατέρρευσε μπροστά τους και άφησε την τελευταία του πνοή πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την Ροδιακή, ο 38χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν χρήστης ουσιών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αισθάνθηκε ιδιαίτερη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ελέγχου την Τρίτη (5/3).

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, στη διαδρομή, ο άνδρας έπαθε καρδιακή προσβολή.

Κατέληξε στο ασθενοφόρο και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Μέχρι και τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου και γίνεται σχετική έρευνα.

reader.gr

Πέθανε 32χρονος παρουσιαστής του BBC Scotland – «Είμαστε συντετριμμένοι, ήταν ένας υπέροχος συνάδελφος»

Ο παρουσιαστής του BBC Radio Scotland Νικ Σέρινταν πέθανε σε ηλικία 32 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του θανάτου του.

επικεφαλής ειδήσεων στο BBC ScotlandGary Smith, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Σέρινταν και απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα συνάδελφό του, αποκαλώντας τον «υπέροχο» και «εξαιρετικά ταλαντούχο».

Ο επίσημος λογαριασμός του BBC Scotland news στην πλατφόρμα Χ, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Σέρινταν η οποία συνοδευόταν από ένα κείμενο του Gary Smith.

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο συνάδελφος και φίλος μας, Νικ Σέρινταν, πέθανε. Ο Νικ ήταν ένας υπέροχος συνάδελφος. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και συγγραφέας – και ένας από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που φωτίζουν τις ζωές όλων γύρω τους. Αστείος, έξυπνος, ευγενικός. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Οι καρδιές μας είναι με τους γονείς του, τη σύντροφό του και όλη την οικογένεια και τους φίλους του», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής ειδήσεων και επικαιρότητας στο BBC Scotland.

Σύμφωνα με το BBC, o πρωθυπουργός  της Σκωτίας Humza Yousaf απέτισε φόρο τιμής στον Σέρινταν κατά την έναρξη της εβδομαδιαία συνεδρίασης ερωτήσεων στην αίθουσα του Κοινοβουλίου της Σκωτίας, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικά ταλαντούχο δημοσιογράφο και συγγραφέα».

Ο κ. Yousaf δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, τους πολλούς φίλους του και τους συναδέλφους του. Αναμφίβολα θα είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή για αυτούς».

Με καταγωγή από το Wexford της Ιρλανδίας, ο Σέρινταν είχε εργαστεί στη ραδιοφωνία για περισσότερο από μία δεκαετία.

Προηγουμένως είχε περάσει δύο χρόνια κάνοντας ρεπορτάζ και παρουσιάζοντας το RTE News2day, το ειδησεογραφικό πρόγραμμα των νέων για τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ιρλανδίας, πριν μεταβεί στην κύρια αίθουσα σύνταξης όπου εργάστηκε στο γραφείο εξωτερικών υποθέσεων.

Εντάχθηκε στο BBC Scotland ως ερευνητής, πριν γίνει με τη σειρά του δημοσιογράφος, ανταποκριτής και παρουσιαστής.

Πέραν της δημοσιογραφικής του πορείας, ο Νικ Σέρινταν είχε γράψει τρία βιβλία, ένα για τη δημοσιογραφία και δύο παιδικά.

enikos.gr

Ηθοποιός πέθανε μετά από πόνο στο πόδι – Της είπαν ότι είχε διάστρεμμα και τελικά ήταν θρόμβος

Η 30χρονη ηθοποιός πέθανε από θρόμβο αίματος τρεις εβδομάδες μετά τα 30ά γενέθλιά της, καθώς έγινε λανθασμένη διάγνωση. Μία 30χρονη…

Διαβάστε περισσότερα

Σοκ: Η ακίδα από τα mRNA εμβόλια κατά Covid αναπαράγεται συνεχώς μέσα στα κύτταρα των εμβολιασμένων!

Oι θάνατοι των εμβολιασμένων αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών απωλειών! Πολύ ανησυχητικά είναι τα νέα σε ό,τι αφορά τα εμβόλια…

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ: COVID-19: Νέα μελέτη δείχνει στοιχεία ότι ορισμένοι ασθενείς με COVID-19 πεθαναν απο ευθανασία στα νοσοκομεία

Οι πρώτες ημέρες της πανδημίας ήταν γεμάτες πανικό και έλλειψη κατανόησης της νόσου, και είναι δυσάρεστο γεγονός ότι πολλοί ασθενείς…

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλοί θρόμβοι στον εγκέφαλο του Όλσον

Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, πάντως, ενώ οι γιατροί θα προσπαθήσουν σιγά-σιγά να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη Ο Σουηδός…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  1. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους, σας το εγγυώμαι. Εμβολιαστείτε λοιπόν όλοι, για το καλό σας είναι. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ