Αιφνίδιος θάνατος 27χρονου από τη Θεσσαλονίκη σε ιαματικό λουτρό

1
5819

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Ψωρονέρια Λαμίας..

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/2) στα Ψωρονέρια Λαμίας, όπου ένας νεαρός που επισκέφτηκε την περιοχή έχασε ξαφνικά τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 27χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη είχε έρθει για μπάνιο στην ιαματική πηγή που βρίσκεται κοντά στη Δαμάστα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον έβγαλαν έξω από το νερό άτομα που βρίσκονταν στο σημείο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον άτυχο νεαρό και με τη συνοδεία περιπολικού της Άμεσης Δράσης με χρήση σειρήνων, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

Από το ΑΤ Λαμίας, που ανέλαβε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας..

parallaximag.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάντε και άλλες δόσεις κορόιδα! Όταν εμείς σας τα λέγαμε ήμασταν ψεκασμένοι! Αλλά εσείς ακούγατε το Κούλη, το Τσιόδρα, τη Παγώνη, τη Λινού, το Βασιλακόπουλο και όλα τα άλλα σούργελα που σας υστέρησαν ως και το οξυγόνο που αναπνέετε! Και όχι μόνο αυτό αλλά βρίζατε και όσους δεν θέλαμε να τρυπηθούμε! Χάρη στα μπόλια που κάνατε αυτοί έχουν τώρα 8ψήφιους λογαριασμούς στις τράπεζες! Και εσείς ότι σπείρατε θερίζετε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ