Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή ξαφνικά από ανακοπή 26χρονη! – Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου

9
5793

Μια 26χρονη κοπέλα από την Πάτρα έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάτρα από την είδηση του ξαφνικού θανάτου μιας 26χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με το tempo24, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν η  26χρονη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Εκεί νοσηλευόταν μέχρι το πρωί της Τρίτης, οπότε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα συγγενικά πρόσωπα της 26χρονης αναζητούν τους λόγους που έφυγε τόσο ξαφνικά, ενώ για τη διευκρίνιση των αιτιών του θανάτου της έχει διαταχθεί νεκροτομή – νεκροψία.

Πηγή: https://www.news247.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα με την παραχώρηση των F 35 και τις επενδυτικής βαθμίδες

    που να ψάχνουμε ‘λεπτομέρειες’…και πως..Μια Παγώνα μας έμεινε.
    Η ξαφνικίτιδα στην Καλυμνιακή διάλεκτο λεγόταν ‘ταμνάς’ και γινόταν μια στα 10 χρόνια ,ενώ μεταδιδόταν στα γύρω Νησιά με μεγάλη απορία και ανησυχία..
    Τώρα είναι μια …συνήθεια,καμιά ανησυχία.

  2. Δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο και πέθανε ξαφνικά,χωρίς να ξέρουν από τι;Ψηφοφόρος του Βελόπουλου ήταν πάντως.αλοιφη να γίνει καλά δεν της έδωσε;

    • Εισαι ////ακας. Πάσα νόσο και πάσα μαλακια λέει και η εκκλησια. Αρχισε να σε ενοχλεί η αλήθεια? Μείνε εσύ αγκαλιά με την παγωνα και τρεξε για την 7η δοση να το φχαριστηθεις.

    • Άλλος ////// κι εσύ…. Δεν ντρέπεστε ρε ζωντοβολα να λέτε ψέματα??????? Η γενοκτονια έχει ένα και μόνο όνομα. Φόλι. Άρχισαν οι δικές για τα εγκληματα σε άλλες χώρες κι εσείς τον χαβά σας χαλβαδες

        • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ