Μεσολόγγι: Τι λένε η αδελφή και ο φίλος του Μπάμπη για τα κρυπτονομίσματα και τα χρωστούμενα του κρεοπώλη

0
7912

Στα προσωπικά αντικείμενα του δολοφονηθέντος βρέθηκε και ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων – «Θα νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι, 130 ευρώ είχε κέρδος τον Δεκέμβριο» είπε η αδελφή του

«Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη» από τα κρυπτονομίσματα, είπε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, που έκανε διευκρινίσεις σχετικά με τη συσκευή εξόρυξης που βρέθηκε στο σπίτι του δολοφονηθέντος στο Μεσολόγγι.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα, ενώ ο πρόεδρος του Internet Now! Νίκος Βασιλάκος ανέφερε στο Mega ότι η συσκευή αυτή μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη. «Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι λίγο μανία, είναι σαν τζόγος. Όταν ζητήσεις να τα αγοράσεις ο πωλητής σου λέει “όχι, πρέπει να περιμένει δύο μήνες”. Ο πωλητής σου εγγυάται απόδοση, ότι θα βγάζεις από 2.000 έως 4.000 ευρώ τον μήνα», είπε.

Δείτε βίντεο:

«Το θέμα είναι να βρεθεί αν υπάρχει κάποιος συνεργός»

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, Χριστίνα διευκρίνισε ότι αδερφός της είχε δείξει στη μητέρα τους το Δεκέμβριο ότι είχαν μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί είχε άλλη κάρτα γι’ αυτό το μηχάνημα.

Το ζήτημα, ανέφερε, είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδερφού της. «Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερε 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν», είπε.

Η οικογένεια αναμένει από την ιατροδικαστική έκθεση απαντήσεις για το εάν σύρθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. «Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο:

«Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι “δεν θα τον βρείτε ποτέ”», ανέφερε η Χριστίνα Κούτσικου, υποστηρίζοντας ότι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδερφός της ήταν ορατό εάν κάποιος περνούσε με αυτοκίνητο. «Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου».

Η ίδια έκανε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου, που θα γίνει αύριο Σάββατο (27.01.2024) στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

«Είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά»

Παράλληλα, αστυνομία και στρατός συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του Μπάμπη Κούτσικου, που αναμένεται ότι θα δώσει σημαντικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το Mega, ο κρεοπώλης ρίχνει ευθύνες σε έναν φίλο του Μπάμπη, που είναι ο πιο κοντινός του. Όταν ρωτήθηκε για το πότε έκλεισε το ραντεβού με τον Μπάμπη είπε αυθημερόν και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως αναφέρει στον φίλο του πως θα πάει μαζί με τον κρεοπώλη για κυνήγι, είπε πως νωρίτερα είχε πάει στον κρεοπωλείο και τότε δόθηκε το ραντεβού.

Στη συνέχεια, αναφέρει πως στο αυτοκίνητο όταν επιβιβάστηκε ο Μπάμπης του είπε πως είχε πάει για φαγητό με τον φίλο του στα Μούσουρα. Σε αυτά τα δύο σημεία, ο κρεοπώλης επιδιώκει να εμπλέξει τον φίλο του Μπάμπη.

Δείτε βίντεο:

Οι αναφορές του κρεοπώλη στον φίλο:

-«Πότε κανονίσατε να συναντηθείτε με τον Μπάμπη στις 04-01-2024. Αυθημερόν; Αυτός σας το ζήτησε; Πως εξηγείτε ότι ο Μπάμπης είχε ήδη ενημερώσει από τις 18:25 τον φίλο του ότι θα συναντιόσασταν;

-Όπως σας είπα και προηγουμένως κανονίσαμε όταν ήρθε στο μαγαζί στις 04-01-2024 και περί την ώρα 17:30.

Οι αναφορές του κρεοπώλη στον φίλο:

– Τι συζητήσατε με τον Μπάμπη όταν μπήκε στο αυτοκίνητο σας; Που θα πηγαίνατε;

– Αφού επιβιβάστηκε, μου είπε από μόνος του ότι είχε πάει για περπάτημα με τον φίλο του προς τα Μούσουρα την ίδια μέρα στις 04-01-24 και ότι «έφαγαν βροχή» μόνο αυτό είπαμε εκείνη τη στιγμή και τίποτε άλλο.

Τι κατέθεσε στις Αρχές ο φίλος του Μπάμπη

Ο φίλος του Μπάμπη κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές και ανέφερε ότι γνώριζε τον φόβο του Μπάμπη προς τον κρεοπώλη.

«18:30 τον κάλεσα για να μάθω τι είχε κανονίσει και εκείνος μου απάντησε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Εγώ του πρότεινα να μην πάει. Αφενός, γιατί είναι επικίνδυνο το κυνήγι τη νύχτα και αφετέρου γιατί γνώριζα ότι ο κρεοπώλης του χρωστούσε 17.000 ευρώ και είχα μια ανησυχία για αυτό, πλην όμως, ο Μπαμπης ήταν κάθετος και θα πήγαινε για κυνήγι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μετά τον κάλεσα 20:12 και του ανέφερα ότι έπρεπε να έρθει να ψήσουμε χωρίς να πούμε κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες ήταν προβληματισμένος και μου ανάφερε ότι είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά. Αν συνέβαινε κάτι άλλο θα μου το έλεγε γιατί μου τα έλεγε όλα».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ