Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη: Σήμερα θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου

0
7005

Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε από τρεις άνδρες αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας

Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου. Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου». Με αυτή τη συγκινητική ανάρτηση στα social media η Ανδριάννα Καντάρη θυμήθηκε τα γενέθλιά του Μανώλη Καντάρη  που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών, όταν δολοφονήθηκε από τρεις δράστες αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.
Ο Μανώλης Καντάρης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Για το λόγο αυτό κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα προκειμένου με αυτή να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί του. Αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν ότι τον παραμόνευαν τρεις Αφγανοί οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του, που είχε στο πλευρό της την μητέρα της, μάταια περίμενε την επιστροφή του συζύγου της.

blog.gr- Συγκλονίζει η δολοφονία του άτυχου πατέρα

«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε, σε 14 δευτερόλεπτα ήταν χρονομετρημένη η διάρκεια πάνω στο βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες της 3ης Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία το 2021 «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Εννέα ημέρες αργότερα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους Αφγανούς δράστες, έναν 20χρονο και έναν 27χρονο που ομολογησαν την πράξη τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Κυριακή – Για παντουρκικό χιονιά στην Ελλάδα και χειμωνιάτικη φωτοβολίδα μιλούν οι μετεωρολόγοι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ