Έβρος: Πέθανε ξαφνικά ο υποδιευθυντής του 1ου γυμνασίου Διδυμοτείχου Σταύρος Σκερλετίδης

0
5583

Πέθανε ξαφνικά ο εξαιρετικός καθηγητής και υποδιευθυντής του 1ου γυμνασίου Διδυμοτείχου Σταύρου Σκερλετίδη

Σε ηλικία 63 ετών, έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής και υποδιευθυντής του 1ου γυμνασίου Διδυμοτείχου Σταύρος Σκερλετίδης. Ο Σταύρος Σκερλετίδης το απόγευμα του Σαββάτου ένοιωσε αδιαθεσία προδομένος από την καρδιά του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος τη σχολική κοινότητα του Διδυμοτείχου και την πόλη της Ορεστιάδας, όπου ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του.

Εκπαιδευτικός με αξίες, ήταν η ψυχή του σχολείου του. Ο άνθρωπος που γνώριζε το κάθε τι για το σχολείο και τους μαθητές, που πλησίαζε με αγάπη τον καθένα, γονέα, μαθητή, συνάδελφο. Την τελευταία ημέρα που βρέθηκε στην εργασία του, την Παρασκευή, ήταν εκεί και φρόντιζε για όλες τις λεπτομέρειες. Για την παραλαβή πετρελαίου, για τη φύλαξη του σχολείου τις μέρες που θα είναι κλειστό, για να ευχηθεί σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Ήταν ο εκπαιδευτικός που επισκεύασε όλα τα θρανία, που έμπαινε στις τάξεις, όταν οι μαθητές έλειπαν και διόρθωνε κάθε ατέλεια, γιατί το σχολείο γι’ αυτόν ήταν το σπίτι του.

Σε μήνυμά της η Αγωνιστική Ανεξάρτητη Παρέμβαση Έβρου αναφέρει:

 

 

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στις 11.30 αύριο Κυριακή 23/12 στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλεισσούς, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12.00 μ.

Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θα παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου.

ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΑΥΡΟ!
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

 

 

Το thraki Νεα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθηγητή που άφησε ιστορία στην εκπαίδευση του Έβρου.
Καλό ταξίδι Σταύρο.

thrakinea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ