Στέλιος Ρόκκος: Η τραγωδία του τραγουδιστή – Μέσα σε δύο χρόνια έχασε και τα δύο του αδέρφια

0
6407

Ο Κώστας και ο Νίκος Ρόκκος δεν άφησαν ποτέ τη Λήμνο – Μεγάλωσαν, δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά και πέθαναν εκεί

Τον Ιούνιο του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος χάνει τον αδερφό του Κώστα ξαφνικά, από ανακοπή.

Δύο χρόνια μετά, η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στον τραγουδιστή και μαθαίνει ότι ο δεύτερος αδερφός του, Νίκος, πεθαίνει στα 50 του, από πνιγμό.

Και τα δύο του αδέρφια δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους Λήμνο, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου, το κέντρο που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος δεν άνοιξε, εκδηλώνοντας με μια ανάρτηση στο Instagram, συμπαράσταση στον τραγουδιστή, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Αργότερα, όμως, έγινε γνωστό, πως ο Νίκος Ρόκκος βρέθηκε νεκρός στις 11 το βράδυ στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος της κοινότητας Παναγιά.

nikosrokkosalogo_2
Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, πέθανε από πνιγμό στα 50 του χρόνια

Ο άτυχος άνδρας αγαπούσε τη θάλασσα και τον τόπο του, όπου φαίνεται πως ήταν αρκετά δημοφιλής. Ο Νίκος Ρόκκος εξελέγει πρόσφατα πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου. Κόσμος που τον ήξερε από τη δράση του στο νησί, τον αποχαιρετά με αναρτήσεις στα social media τις τελευταίες ώρες. Από αυτές ξεχωρίζει η δημοσίευση του καθηγητή του.

Ο Θοδωρής Μπελίτσος έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να τον ήξεραν ως αδερφό του γνωστού τραγουδιστή, αλλά εκείνος τον θυμάται για την αγάπη του στα άλογα, τη θάλασσα και τους συντοπίτες του. Έφτιαξε ένα φιλόξενο στέκι στο παλιό σχολείο, για τους ηλικιωμένους συγχωριανούς του καθώς το χειμώνα δεν υπάρχει καφενείο.

Πώς πέθανε ο άλλος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου το 2021
Ο Κώστας Ρόκκος ήταν επίσης γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα στο νησί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το limnosreport.gr ο θάνατός του, τον Ιούνιο του 2021 ήταν ξαφνικός. Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ο Κώστας Ρόκκος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λήμνου.

kwstasrokkos3

Aπό νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στη δημοφιλή παραλία.

Για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ήταν ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο και την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου ήταν με το καΐκι του
Ο Νίκος Ρόκκος πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος και η σορός του εντοπίστηκε, λίγο πριν από τις 11 το βράδι στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ο αδερφός του τραγουδιστή, φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στις 18 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ρόκκος είχε αναρτήσει στο Facebook προφίλ του, μια σειρά από φωτογραφίες, όπου έδειχνε το καΐκι του. Στην λεζάντα έγραψε «έτοιμος».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μακεδονία, ο 50χρονος, ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς, αγνοείτο εδώ και πολλές ώρες. Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Λόγω του τραγικού συμβάντος, ο τραγουδιστής έπρεπε να μεταβεί στη Λήμνο και το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, δεν έμεινε ανοιχτό το βράδυ του Σαββάτου.

barbarella-rokos


Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του από το νησί
Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου, φίλοι του και άνθρωποι που τον γνώριζαν από το νησί, τον αποχαιρέτησαν στο Facebook.

«Αδύνατο να το πιστέψω… Καλό ταξίδι φιλαράκι μου» έγραψε ένας άνδρας.
«Εκείνα τα υπέροχα καλοκαίρια στο νησί ξεμακραίνουν τόσο πολύ και γίνονται θολά, μια μακρινή ανάμνηση. Καλό ταξίδι Νίκο δώσε φιλιά σε όλα τα φιλαράκια εκεί πάνω» του έγραψε με τη σειρά της, μια φίλη του.

Δείτε περισσότερα

facebook_nikosrokkos
nikosrokkos93


Παρά τη φήμη του ονόματός του, ο Νίκος Ρόκκος φαίνεται πως είχε μια διαφορετική ζωή από τον αδερφό του, Στέλιο. Ο ίδιος ασχολούνταν με τη θάλασσα για χρόνια, ενώ όπως φαίνεται μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, έτρεφε μεγάλη αγάπη και στα άλογα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του

nikosrokkosalogo
nikosrokkos22
nikosrokkos11

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ