Νεκρός ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου – Πνίγηκε στη διάρκεια ψαρέματος

0
8865

Το συλλυπητήριο μήνυμα του κέντρου όπου τραγουδάει ο Ρόκκος – Το 2021 είχε χάσει και τον άλλο του αδελφό

Τραγωδία σημειώθηκε με τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος έχασε τη ζωή του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μακεδονία, ο 50χρονος ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς αγνοείτο εδώ και πολλές ώρες. Τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδι στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του άνδρα και σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Λόγω του τραγικού συμβάντος, ο τραγουδιστής θα μεταβεί στη Λήμνο και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται δεν θα λειτουργήσει απόψε.

barbarella-rokos

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι άλλη μια απώλεια είχε βιώσει ο Στέλιος Ρόκκος όταν το 2021 είχε χάσει και τον άλλο του αδεφό.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ