Βίντεο ντοκουμέντο από περίεργη ληστεία σε κέντρο αισθητικής της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου

0
4594

Ένας 36χρονος μπήκε στην επιχείρηση κρατώντας μια απόδειξη στα χέρια και απαίτησε από την εργαζόμενη να του δώσει 600 ευρώ – Τι ακολούθησε και πώς εμπλέκεται η 56χρονη διευθύντρια

Μια απίστευτη υπόθεση ληστείας σημειώθηκε σε κέντρο αισθητικής, στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, 36 ετών, μπήκε στους χώρους της επιχείρησης κρατώντας μια απόδειξη στα χέρια και απαίτησε από την εργαζόμενη να του δώσει 600 ευρώ, χρήματα τα οποία ισχυριζόταν ότι ήταν προκαταβολή που είχε καταβάλει πελάτισσα του κέντρου αισθητικής σε προγενέστερο χρόνο και τα ήθελε πίσω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις του 36χρονου ο οποίος απαιτεί τα 600 ευρώ και ύστερα από λίγα λεπτά ανοίγει το ταμείο και αρπάζει το μαύρο κουτί που περιείχε περίπου 2.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

«Δώσε μου τα 600 ευρώ αλλιώς τα παίρνω όλα», ακούγεται να λέει ο δράστης κρατώντας στα χέρια του το μαύρο κουτί απο το ταμείο, με την εργαζόμενη να προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, όταν του δίνει το τηλέφωνο για να συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του κέντρου, εκείνος το πετάει στον πάγκο και δηλώνει πως αδιαφορεί για την αστυνομία, καθώς η πελάτισσα αναμένει τα χρήματα οκτώ μήνες.

Ολο το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε πελάτες του κέντρου αισθητικής ενώ μετά την αποχώρηση του 36χρονου οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από έρευνες η αστυνομία συνέλαβε το μεσημέρι της Τρίτης μια 56χρονη γυναίκα ως ηθικό αυτουργό της ληστείας και τις βραδινές ώρες πέρασε χειροπέδες και στον 36χρονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα που συνελήφθη και φέρεται να έστειλε τον 36χρονο για να πάρει τα χρήματα από το κέντρο αισθητικής, είναι διευθύντρια σε ένα από από τα πιο ιστορικά ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης και είχε δώσει προκαταβολή για να κάνει λιποαναρρόφηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια ζήτησε να της επιστραφούν τα χρήματα, ωστόσο η διαδικασία επιστροφής καθυστέρησε.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος που συνελήφθη παρέδωσε το αφαιρεθέν μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ