Θρήνος στο Αλιβέρι: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Κώστας Τζάνης, Πρόεδρος της ομάδας της περιοχής

0
9446

Σε ηλικία 63 ετών, έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Κώστας Τζάνης, ο οποίος εργαζόταν στη ΔΕΗ και ήταν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της κοινότητας του Αγίου Λουκά, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 63χρονος ένιωσε αδιαθεσία το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε καρδιακό επεισόδιο.

Ο άτυχος άντρας είχε πάει στο Γυμνό Αμαρύνθου να βοηθήσει τον φίλο του Κώστα Μίχο στο μάζεμα της ελιάς και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, όταν ξαφνικά στην τρίτη ελιά που μάζευαν ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος.

Ο φίλος του τον έβαλε αμέσως σε αυτοκίνητο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο ύψος, όμως, του Βασιλικού έχασε τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την σύζυγό του Τριανταφυλλιά (Λίτσα) και τον μονάκριβο του γιο Θάνο, καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς, αλλά και τους πολλούς φίλους του, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητό άτομο.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Λουκά, όπου συγγενείς και φίλοι θα παραστούν για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Στη φωτογραφία κάτω με την σύζυγο και τον γιο του.

egnomi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ