«Φως στο Τούνελ»: Νέα μαρτυρία για τον καμένο επιχειρηματία – Το μυστήριο της μαύρης BMW

0
3471

Φως στο Τούνελ Όπως αναφέρει μάρτυρας το θύμα έκρυβε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του φίλου του για τρεις περίπου μήνες,

Μία ύποπτη BMW μπαίνει πλέον στο προσκήνιο της υπόθεσης δολοφονίας του Σάκη Γκολφίνου.

Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δίνει συμπληρωματικά στοιχεία που συμπληρώνουν την εικόνα του παζλ.

«Εγώ πήγαινα για περπάτημα στο γήπεδο και είδα ένα βράδυ, ότι είχε έρθει μια μαύρη BMW και τον παρέλαβε. Ο Σάκης φαινόταν αναστατωμένος σαν κάτι να κρύβει», λέει η μάρτυρας στην εκπομπή.

Όπως αναφέρει, το θύμα έκρυβε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του φίλου του για τρεις περίπου μήνες, μια ακατανόητη κίνηση που δημιουργεί ερωτήματα.

Η ίδια μάρτυρας αναφέρεται και σε σχέση που είχε το θύμα με μια παντρεμένη γυναίκα. «Φίλος μας κοινός, μου είπε ότι τους είχε πιάσει ο άντρας της. Πήγε στην Πάτρα αιφνιδιαστικά, τους έπιασε στα πράσα και είχε απειλήσει το Σάκη να μην τους ξαναδεί μαζί».

Οι φίλοι του Σάκη Γκολφίνου που διατηρούσε μαζί με τον δίδυμο αδερφό του βουλκανιζατέρ στη Βάρδα, είχαν επίσης μιλήσει για την σχέση που είχε με μια παντρεμένη γυναίκα την οποία χαρακτήρισαν ως προβληματική.

Ο 46χρονος, που ζούσε με τους γονείς του στην Βάρδα Ηλείας, βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα στο καμένο του αυτοκίνητο σε ένα δύσβατο σημείο στην «καρδιά» του δάσους στην περιοχή Κουνουπέλι, στην Παλιά Μανωλάδα.

Μάρτυρας, αναφέρει ότι είδε από κάμερα ασφαλείας τη μαύρη BMW , να κινείται ύποπτα από και προς την Μανωλάδα λίγα λεπτά αφού πέρασε το αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία.

Δεν έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λέει, αλλά φαινόταν σαν να «τσεκάρει» την περιοχή. Το αυτοκίνητο του κίνησε την περιέργεια, γιατί δεν το είχε ξαναδεί να κυκλοφορεί και ήταν περίεργο, σαν «μαφιόζικο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Θεωρεί πως κάποιος παγίδευσε το Σάκη και τον οδήγησε στο σημείο της δολοφονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ