Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά 38χρονος αστυνομικός – Tρίτη απώλεια μέσα σε 15 ημέρες

3
6616

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του

Tην απώλεια ενός 38χρονου αστυνομικού θρηνεί σήμερα το προσωπικό της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την «τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες είχε φύγει αιφνιδίως από τη ζωή ο 50χρονος αστυνομικός Νικόλαος Αγγελικάκης και νωρίτερα ο 34χρονος Μιχάλης Ντάσκας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«Την ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο Πέτρο.

 

 

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό.

«Η πρόληψη σώζει ζωές». Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

Τρεις νεκροί (38, 34 και 50) σε 15 μέρες ενώ έφυγε ξαφνικά και ο γυμναστής Δημήτρης Τσιακιρούδης

tsiakiroudis-dimitris-3

 

 

λέον δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε τον ξαφνικό θάνατο καμμιά δεκαριά συμπολιτών μας ανάμεσα στους χιλιάδες εμβολιασμένους που πεθαίνουν ξαφνικά στο πλανήτη-ιδιαίτερα στο δυτικό κόσμο εξαιτίας των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

By Wrong Man

Εμβόλια που προυπήρχαν του εργαστηριακά κατασκευασμένουν ιού που εκτοξέυθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από στελέχη της Wall Street, όταν έσκασε η planδημία πολλοί ανάμεσα τους απέδωσαν την προέλευσή της στο σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Θα ακολουθούσε η παγκόσμια προπαγάνδα του τρόμου με τους Έλληνες πολιτικούς- σχεδόν όλων των κομμάτων- να έχουν εμπλοκή από άγνοια ή ηθελημένα στο επίσημο αφήγημα της planδημίας όπως επίσης και στα υπόλοιπα θανάσιμα εργαλεία.

Μαζί τους φυσικά και οι άθλιοι εγχώριοι μηντιάρχες, εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ, οι οποίοι έχουν την ψεδαίσθηση ότι υποδυόμενοι τους ναζί της planδημίας -όπως οι αντίστοιχοι της Hamas-θα γλιτώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τα επόμενα παρόμοια εγχειρήματα.

To ενδιαφέρον εδώ είναι και ο ρόλος του τοπικού τύπου κάθε φορά που πεθαίνουν ξαφνικά οι συμπολίτες τους όλα αυτά τα χρόνια. Κι εάν το χάος της απρόσωπης Αθήνας δικαιολογεί την φυγομαχία από την αλήθεια πως είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι των ανά την Ελλάδα τοπικών ΜΜΕ να αρκούνται στη καταγραφή του ξαφνικού θανάτου δίχως να εξετάζουν την εμβολιαστική εικόνα του συμπολίτη-συντοπίτη τους που φεύγει ξαφνικά.

Δεν περνάει μέρα-ίσως σε λίγο δεν περνάει θα ώρα χωρίς να χτυπάει η καμπάνα.

Ένας από τους λόγους που ανάγκασε τους εμπνευστές της planδημίας να στείλουν την ναζιστική τηλεχειριζόμενη Hamas να προκαλέσει ένα νέο Ολοκαύτωμα στον ηρωικό λαό του Ισραήλ είναι κι αυτός-εκτός από την απόφασή τους να δώσουν ένα μάθημα στον “ανυπάκουο” Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Οι ξαφνικοί θάνατοι των εμβολιασμένων αναγκάζουν τα Σωματεία και τις Ενώσεις τους να αντικρύζουν πλέον κατάματα την πραγματικότητα.

Για παράδειγμα στους πόσους ξαφνικούς θανάτους εμβολιασμένων συναδέλφων τους με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 oι ένστολοι θα αντικρύσουν την πραγματικότητα που τους θέλει εξίσου θύματα με εκείνους τους συμπολίτες τους στους οποίους κλήθηκαν να επιβάλλουν τις απαγορεύσεις του αθλίου αφηγήματος της planδημίας που δεν είναι κάτι λιγότερο από πολλά εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας;

Οσο για τους αστυνομικούς στο τέλος θα μείνουν μόνο οι χάρτινοι ήρωες όπως ο Jack Lord που υποδύονταν τον detective Steve McGarrett στη σειρά Hawaii Five-O.

Δείτε στη συνέχεια έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο αστυνομικού μόλις 38 ετών.

Τον αποχαιρετά ως εξής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών!!!

Την ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης .

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.
Καλό Παράδεισο Πέτρο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.
Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό .
«Η πρόληψη σώζει ζωές»

Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

 

Πάμε τώρα στη σοκαρισμένη για άλλη μία φορά η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την ξαφνική και άδικη απώλεια του εκπαιδευτικού και γυμναστή Δημήτρη Τσιακιρούδη.

Αντιγράφουμε από δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ>

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης λίγο μετά τις έξι όταν ο άτυχος γυμναστής βρισκόταν στο χώρο του γυμναστηρίου απέναντι από το στάδιο «Φώτης Κοσμάς» σε προπόνηση με τους αθλητές του.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου προσπάθησαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Στην συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με τον προπονητή να έχει τις αισθήσεις του. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ο Δημήτρης Τσακιρούδης υπήρξε ένας υποδειγματικός εκπαιδευτικός και γυμναστής με τεράστιο έργο στην εκπαίδευση και πολύ μεγάλη αγάπη για τον χώρο τον οποίο υπηρετούσε εντός και εκτός γυμναστηρίων και γηπέδων.

Η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος θρηνεί για άλλη μία φορά την απώλεια ενός ιδιαίτερα αγαπητού μέλους της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σοκ και πένθος στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης εδώ και λίγες ώρες, αφού έφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών ο προπονητής στίβου και καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρις Τσιακιρούδης.

Πολύ αγαπητός σε όλους, ήταν προπονητής ρίψεων στο τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και γυμναστής σε σχολεία της πόλης, με πολύ όρεξη και μεράκι σεότι ασχολούνταν, δουλεύοντας με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό.

Σήμερα το απόγευμα  και ενώ προπονούσε τους αθλητές του α;ισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφτασε ασθενοφόρο με το οποίο διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε από ανακοπή.

Ως προπονητής ανέδειξε πολλούς ελπιδοφόρους αθλητές και στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς περνούσε  τις περισσότερες ώρες της ζωής του προπονώντας τους αθλητές του.

Ο Δημήτρης Τσιακιρούδης εκτός από την προπονητική πραγματοποιούσε εξαιρετικό έργο και σε όποιο σχολείο και αν ήταν γυμναστής, μετατρέποντας με υλικά που άλλοι δεν θα χρησιμοποιούσαν, αίθουσες κενές σε χώρους γυμναστικής, εκπαίδευσης και αναψυχής για τους μαθητές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
    Τηρήστε τα προβλεπόμενα.
    Κανείς δεν φοράει μάσκα.
    Μόνο ελάχιστοι.
    Μια φορά θα τύχει να την πάθετε.
    Μην είναι όμως αργά.

  2. Ποσο ,,,εισαι….. Κοίτα βρε βλημα τι γινεται σε όλο τον κόσμο…. Τα μπολια τα δηλητηριώδη είναι η αιτία. Άρχισαν τα δικαστήρια σε πολλές χώρες κι εσύ ακόμα μασάς την καραμέλα τη; παραπληροφοργσης. Αντε να κάνεις και την 7η δοση… της ανοησιας….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ