Ουρές έξω από σπαγγετερία στην Πανόρμου για μια μερίδα δωρεάν μακαρόνια – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

0
7798

Εκατοντάδες κόσμου περίμεναν ακόμα και πάνω από μία ώρα στην ουρά για μια μερίδα δωρεέαν μακαρόνια λόγω της παγκόσμιας ημέρας ζυμαρικών – Ανάλογες εικόνες και στα Ιωάννινα

Πλήθος κόσμου έσπευσε απόψε στην Πανόρμου, όπου μοιράζονταν δωρεάν μακαρόνια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, που γιορτάζεται παραδοσιακά στις 25 Οκτωβρίου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, η κοσμοσυρροή ήταν εντυπωσιακά μεγάλη, με τις ουρές που σχηματίστηκαν, να «μαρτυρούν» την πολύωρη αναμονή.

 

 

Λόγω του έντονου συνωστισμού, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο τμήμα της Πανόρμου, για αρκετή ώρα, διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία.

 

 

panormou-oyres__2_
panormou-oyres__3_
panormou-oyres__1_

Να σημειώσουμε πως, λόγω της αυριανής γιορτής του Αγίου Δημητρίου και του πανηγυριού που γίνεται, η Πανόρμου είναι ούτως ή άλλως κλειστή στο ρεύμα από Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Λαρίσης.

Παράλληλα, καθώς η προωθητική ενέργεια ισχύει σε όλα τα καταστήματα τις συγκεκριμένης αλυσίδας, τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν και στα Ιωάννινα.

Δείτε φωτογραφία:

ioannina-makaronia

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ