Μεσολόγγι: «Μακάρι να μην συνέβαινε» λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου που διαμελίστηκε η 50χρονη

0
13248

Η οικογένεια του κρεοπώλη που έχει συλληφθεί εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο της 50χρονης – Τι λέει η αδερφή του στο protothema.gr

Μια ανείπωτη τραγωδία διαδραματίζεται από χθες το βράδυ στην πόλη του Μεσολογγίου με θύμα μια 50χρονη η οποία διαμελίστηκε από μηχανή κρέατος μέσα σε κρεοπωλείο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν η Άννα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με την 18χρονη κόρη της.

Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Δυστυχώς, η γυναίκα από την Αλβανία ανασύρθηκε νεκρή και παραμένει άγνωστο πώς μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή του κρέατος αλλά και πώς αυτή πήρε εμπρός διαμελίζοντας την 50χρονη.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Αστυνομία.

Ο πατέρας του συλληφθέντα, γνωστός κρεοπώλης του Μεσολογγίου, και η αδελφή του εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο της 50χρονης χωρίς να έχουν ακόμα εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, πως μπορεί να έγινε αυτό που έγινε. Κρίμα για την κοπέλα. Μακάρι να μην συνέβαινε», λέει στο protothema.gr η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη Άννα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ