Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην 26χρονη στην Καισαριανή

1
12741

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο δράστης να εκτόξευσε σπερματικό υγρό στη νεαρή κοπέλα – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που νεαρός άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στο πόδι μιας 26χρονης κοπέλας στην Καισαριανή, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άγνωστος δράστης στην αρχή παρακολουθεί την κοπέλα, στη συνέχεια την πλησιάζει και ξαφνικά της καρφώνει στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, τη σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό.

Δείτε το βίντεο:

Ο άνδρας στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την επίθεση η άτυχη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξέτασαν αν κάποιο επικίνδυνο υγρό πέρασε στον οργανισμό της.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο δράστης να εκτόξευσε σπερματικό υγρό στη νεαρή κοπέλα.

andras_syrigga_arthro
Ο δράστης της επίθεσης

 

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα.

Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα για το περιστατικό η επίθεση δεν αποκλείεται να ήταν «τυφλή» και να μην είχε στόχο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ