Καρδίτσα: Πήγε τη μητέρα του στο νοσοκομείο με έμφραγμα και μόλις έμαθε τον θάνατό της πέθανε και αυτός | Κρήτη: τουρίστας «έσβησε» ξαφνικά μετά από διασκέδαση μπροστά στα μάτια της συζύγου του

0
9060

Πήγε τη μητέρα του στο νοσοκομείο με έμφραγμα και μόλις έμαθε τον θάνατό της πέθανε και αυτός

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, στην Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, λίγο πριν από τις 10 το πρωί ένας άνδρας 57 περίπου χρονών, από το Μασχολούρι Καρδίτσας, πήγε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας την μητέρα του που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Οι γιατροί της δομής υγείας διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν ενημερώθηκε για τη μητέρα του, ο 57χρονος υπέστη αρρυθμιολογικό επεισόδιο (κοιλιακή μαρμαρυγή) και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για ανάταξη, που κράτησαν μία και πλέον ώρα, δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί η ζωή του.

fresh-news.eu

Κρήτη: Ρουμάνος τουρίστας «έσβησε» ξαφνικά μετά από διασκέδαση μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε

Ένας Ρουμάνος τουρίστας στα Μάλια «έσβησε» ξαφνικά ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με τη σύζυγό του σε μπαρ της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο του Ηρακλείου, με τον μεσήλικα να χάνει τη ζωή του υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στις 3 τα ξημερώματα όταν το ο 45χρονος Ρουμάνος και η 43χρονη Βουλγάρα σύζυγός του, επέστρεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν μετά από διασκέδαση. Τότε ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε βοήθεια όμως ήταν ήδη αργά για τον 45χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πένθος στη Θύελλα Κατσικά – “Έφυγε” ο εμβληματικός αρχηγός της Γ. Βαρτζιώτης

Πένθος στη Θύελλα Κατσικά. Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός αρχηγός της, Γιώργος Βαρτζιώτης.

Ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Θύελλας, αλλά και του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

Η Θύελλα αναφέρει σε ανάρτηση της:

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Θ.ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ “ΓΑΛΤΑΣ”ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ.
sportsioannina.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ